Julefrokost - tips og oppskrifter

Julepostei med tilbehør

Julen er en tid for skikkelig god frokost med nære og kjære! Her gir vi deg våre beste oppskrifter og tips til julen.

Vårt første, og kanskje beste, tips er et godt utvalg kjøttpålegg. Sylte, lammerull, ribberull og roastbiff er klassikere på frokostbordet i julen!

TIPS: Beregn ca. 70 gram pålegg per person. Totalt regner vi 500 gram mat per person til frokost, litt avhengig av hvem som kommer.

Rester igjen fra julemiddagen?

Har du litt julepølse igjen fra middagen er den knallgod å bruke i en omelett! Prøv denne oppskriften med masse godt i.

Rester igjen fra lusekattbakingen?

Kanskje har du noen lusekatter igjen også? Kombinasjonen av søtt bakeverk og krydret ribberull er nydelig!

Bacon på frokostbordet

Selv om julepålegget kanskje er stjerna på frokostbordet i julen, er bacon også alltid en slager. Å steke bacon i ovn er perfekt når man skal lage til mange, samtidig som det er enklere å unngå å brenne det. Se hvordan du får et perfekt resultat her.

Stjernebacon i ovn

Slik steker du bacon i ovn

Å steke bacon i ovn er perfekt når du skal lage mye på en gang og vil unngå masse stekesprut. Flere brett kan stekes samtidig!

15m Lett 4 pers.

God jul! Fra den norske bonden.