Oppskrifter til julelunsj
Her har vi samlet en rekke oppskrifter du kan bruke til årets julelunsj med 100% norsk kjøtt fra den norske boden!
Juleplanke med roastbiff, skinkestek og medisterkaker
Dette er perfekt til en førjulslunsj eller i romjulsdagene.
Julepostei med deilig tilbehør
Et skikkelig julesmørbrød med norsk julepostei. Lett å lage og veldig godt!
Ribberull på landbrød med fikenmarmelade
Landbrød med norsk ribberull, fikenmarmelade, blå druer og fiken. Supergodt i jula!
Bøkerøkt skinke med fennikelsalat
Bøkerøkt norsk skinke med fennikelsalat med dill og klementin, godt brød og safranaioli.
Halv julesylte
Norsk julesylte er supergodt og ganske enkelt å servere! Prøv 1/2 sylte på fjøl med syret rødløk, pannestekte epler, knekkebrød og rødbetssalat.