Go to main content
17 mai sandwich med roastbiff og pepperrotkrem

Smørbrød med roastbiff og pepperrotkrem passer perfekt til koldtbord, når du skal ha gjester eller om du er fysen på noe godt. I vår oppskrift serverer vi roastbiff smørbrødet med hjemmelaget pepperrotkrem og kokte poteter. Denne klassiske retten har mye smak og er enkel å lage!

The current vote is 4 stars out of 5.
(3)
17 mai sandwich med roastbiff og pepperrotkrem
20 minutter
Lett
4 personer

Fremgangsmåte

1 Tilbered brødet

Rist brødet i en brødrister eller i en stekepanne med litt smør/olje.

2 Kok poteter

Vask potetene godt. Ha de i en passe stor kjele og hell over kokende vann. Sett på lokk og la potetene trekke i ca. 15 minutter til de er ferdige. Hell av kokevannet når potetene er ferdige og legg over et kjøkkenhåndkle.

3 Lag pepperrotkrem

Bland sammen philadelphia ost, revet pepperrot, sitronsaft, salt og pepper til en kremete konsistens.

4 Dander brødet og server

Smør ut pepperrotkrem på brødskivene. Del opp poteter og reddik i skiver. Fordel så potet og reddik på brødet, og topp med roastbiff, litt karse og dill.

Vel bekomme, fra den norske bonden!

285x5zcf76

Roastbiff 100g

Nøkkelhull NYT

Dette trenger du
Gilde roastbiff 1 - 2 pakker (ca. 200g)
Landbrød 4 skiver
philadelphia ost 100 g
Pepperrot (revet) 1 ss
Salt & Pepper
Kokte poteter 4 stk
dill 1 neve
Karse etter ønske
Reddiker etter ønske

Gluten

Se flere oppskrifter

Pasta med pesto og spekeskinke
Rating of this product is 5 out of 5.

17. mai pasta med spekeskinke

Om det er lite tid til å lage middag mellom barnetog og borgertog på 17. mai er dette løsningen! Denne oppskriften på kremet pasta med spekeskinke, pesto, ruccula og parmesan passer perfekt som 17.…

Spekeskinke-med-melon

Spekeskinke og melon

Spekeskinke og melon er en frisk og smakfull tapasrett som passer godt til 17. mai lunsj og frokost, som på koldtborder. Dette er en super kombinasjon ettersom saltsmaken i norsk spekeskinke passer…

Crostini med salami siliana
Rating of this product is 5 out of 5.

Crostini med salami, manchego og tapenade

Crostini er en italiensk forrett som består av små skiver med ristet brød, og passer perfekt til 17 mai koldtbordet. Her gir vi deg oppskriften på sprø crostini med italiensk salami, manchego og…

Tapas-til-17.-mai
Rating of this product is 5 out of 5.

Spansk 17. mai tapas

Tapasplanke er alltid en hit! Spekemat fra Gilde paret med smaker fra Spania tar oss på en reise til solfylte steder – akkurat det vi trenger i disse dager! Perfekt til sommerfesten eller 17. mai og…

17. mai planke med spekemat
Rating of this product is 5 out of 5.

17. mai-planke med norsk spekemat

En 17. mai fjøl med deilig spekemat er enkel, rask og smakfull festmat å servere på nasjonaldagen. Et nydelig spekefat er det perfekte midtpunktet på frokostbordet på 17. mai og er en fin rett til…