Fremgangsmåte
1 Del opp
Del biffkjøtt i strimler og løk, vårløk, paprika og sukkererter i mindre biter. Finhakk chili eller skjær i skiver.
Varm en panne med olje og brun kjøttet raskt, ca. 2 minutter. Vend med finrevet ingefær de siste 30 sekundene. Legg til side.
2 Stek opp
Stek løk og vårløk i samme panne. Tilsett ev. litt mer olje. Stek til det begynner å få farge. Ha i resten av grønnsakene og stek noen minutter til.
3 Vend inn
Vend inn kjøttet og stek 1-2 minutter. Smak til med salt og pepper.
Server biffsnadder med ris, eller bare som en varm salat.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
TIPS!
Smak til med soyasaus for en enda mer asiatisk smak!
Du trenger | ||
---|---|---|
Biff | 600 g | |
Nøytral olje | 2 ss | |
Finrevet ingefær | 1 stk | |
Rødløk | 1 stk | |
Vårløk | 4 stk | |
Paprika | 2 stk | |
Sukkererter | 150 g | |
Salt & Pepper | salt stk | |
Koriander |
Relaterte oppskrifter
Biffsnadder med hjemmelaget bearnaisesaus
Digg og enkel biffmiddag med deilig bearnaisesaus!