Fremgangsmåte
1 Forvarm ovnen
Forvarm ovnen til 200 grader varmluft. Dra filmen av skålen.
2 Sett kjøttet i ovnen
Sett skålen midt i ovnen og stek i 12 min. Ta ut skålen og la kjøttet hvile i ca. 5 min.
3 Mens kjøttet står i ovnen
Skjær rødløk i tynne skiver. Skrell mangoen og del den i terninger. Fres rødløk og mango raskt. Tilsett revet ingefær og dryss koriander over.
4 Server
Server med ris til.
Du trenger | ||
---|---|---|
Gilde ytrefilet av svin | 1 pk (Skivet) | |
Rødløk | 1 stk | |
Mango | 1 stk | |
Finrevet ingefær | 1 ss | |
Koriander | 2 klyper | |
Ris | 2 stk (Boil on bag) |
Se flere oppskrifter
Lammecurry med ris og nanbrød
Lammecurry er en slager som passer hele året! Det indiske kjøkkener er kjent for fantastiske gryter, og i denne oppskriften har vi kombinert smak og styrke med godt norsk lam. Hvis ikke denne…
karbonader med nudelsalat og peanøttsaus
En asiatisk vri med karbonader med norsk kjøtt fra den norske bonden!
Asiatisk lammecurry med urter og grønnsaker
Unn deg litt ekstra i påsken og disk opp en lammecurry med mye smak og styrke. Dette er en enkel og rask lammegryte hvor vi har kombinert asiatiske smaker med godt norsk lam. Hvis ikke denne…
Enchiladas med renskåret svinekjøtt
En klassisk meksikansk taco-rett: Enchiladas med renskåret svinekjøtt. Serveres med frisk koriander, rømme og salsa. Deilig helgemat fra den norske bonden.
Wok med strimlet svinekjøtt risnudler og sesamsaus
Hva med et asiatisk middagstips fra den norske bonden? Dette er en deilig wok med risnudler, rødkålssalat med peanøtter og koriander, vårløk, agurk og sesamsaus. Du kommer til å synes denne retten er…