Go to main content
Bacondadler

Dadler med bacon er en perfekt kombinasjon, ettersom de søte dadlene med det salte baconet smaker helt fantastisk sammen. Baconsurrede dadler passer perfekt som forrett, fingermat, snacks, til tapas eller koldtbordet. I denne oppskriften har vi inkludert chevre ost for en ekstra fyldig smak.

The current vote is 5 stars out of 5.
(5)
Bacondadler
30 minutter
Lett
4 personer

Fremgangsmåte

1 Tilbered dadlene

Start med å fjerne steinene fra dadlene. Ta så en liten bit med chevre ost og dytt inn i hver daddel.

2 Surr bacon rundt dadlene

Surr en skive bacon rundt hver daddel. Bacon skivene kan deles på langs for å få tynnere skiver, slik at de holder til dobbelt så mange dadler.

3 Stek dadler med bacon i ovn

Legg dadlene med bacon i en ildfast form med skjøten ned og sted i ca. 15 minutter på 200 grader.

4 Server!

Legg dem på et serveringsfat og stikk tannpirkere i.

Tips: Dersom du ønsker å feste baconet med tannpirker før du steker de, la tannpirkerne ligge litt i vann først.

Vel bekomme, fra den norske bonden!

Mrnsv5cnuy

Stjernebacon Original 140g

NYT

Du trenger
Dadler 1 boks
Gilde Stjernebacon 1 pk
Chevre 1 stk

Melkeprotein inkl laktose

Flere oppskrifter

17 mai sandwich med roastbiff og pepperrotkrem
Rating of this product is 3.67 out of 5.

17 mai sandwich med roastbiff og pepperrotkrem

Smørbrød med roastbiff og pepperrotkrem passer perfekt til koldtbord, når du skal ha gjester eller om du er fysen på noe godt. I vår oppskrift serverer vi roastbiff smørbrødet med hjemmelaget…

Pasta med pesto og spekeskinke
Rating of this product is 5 out of 5.

17. mai pasta med spekeskinke

Om det er lite tid til å lage middag mellom barnetog og borgertog på 17. mai er dette løsningen! Denne oppskriften på kremet pasta med spekeskinke, pesto, ruccula og parmesan passer perfekt som 17.…

Spekeskinke-med-melon

Spekeskinke og melon

Spekeskinke og melon er en frisk og smakfull tapasrett som passer godt til 17. mai lunsj og frokost, som på koldtborder. Dette er en super kombinasjon ettersom saltsmaken i norsk spekeskinke passer…

Crostini med salami siliana
Rating of this product is 5 out of 5.

Crostini med salami, manchego og tapenade

Crostini er en italiensk forrett som består av små skiver med ristet brød, og passer perfekt til 17 mai koldtbordet. Her gir vi deg oppskriften på sprø crostini med italiensk salami, manchego og…

Tapas-til-17.-mai
Rating of this product is 5 out of 5.

Spansk 17. mai tapas

Tapasplanke er alltid en hit! Spekemat fra Gilde paret med smaker fra Spania tar oss på en reise til solfylte steder – akkurat det vi trenger i disse dager! Perfekt til sommerfesten eller 17. mai og…