Go to main content
Besseggburger´n

Denne burgeren er enkel å lage og ta med seg på tur.

The current vote is 5 stars out of 5.
(10)
Bessegburgern no025085 JPG
30 minutter
Lett
4 personer

Fremgangsmåte

1 Slik gjør du

Rens soppen stek den i varm panne med olje/smør, litt hvitløk og etterhvert persille. Smak til med salt og pepper.

2 lag dressing og monter burgeren

Rør sammen rømme og viltkrydder. Varm karbonadene og brødene. Monter burgeren etter ønske.

Vel bekomme, fra den norske bonden!

Du trenger
Karbonader 4 stk
Hamburgerbrød 4 stk
Kantareller 200 g
Smør eller olje til steking
Hvitløksfedd 0,5 stk
Persille 2 ss
Villdressing
Rømme 2 dl
Hakkede urter (f.eks. timian, persille og oregano) 1 ss
Salt & Pepper
Resten av toppingen
Hjertesalat 4 blader
Rødløk 8 ringer

Gluten
Soya
Melkeprotein inkl laktose

Se flere oppskrifter

Kjeragsandwich

Kjeragsandwich med inneklemt steinsopp

Sandwichen for deg som elsker bacon!

Romsdalseggesandwich

Romsdalseggesandwich

Rallarvegen raclettesmorbrod
Rating of this product is 5 out of 5.

Rallarvegen raclettesmørbrød

En sandwich som er veldig god på tur

Pølse på termos
Rating of this product is 5 out of 5.

Pølse på termos

Ikke gjør denne vanlige feilen når du skal lage pølse på termos! Dette er trikset du må kunne som sikrer at pølsa ikke sprekker i termosen!

Polse med gaustadtopping
Rating of this product is 5 out of 5.

Grillpølser med gaustatopping

Oppskriften krever litt tilberedning i forkant av turen!