30 minutter
Lett
4 personer
Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Rens soppen stek den i varm panne med olje/smør, litt hvitløk og etterhvert persille. Smak til med salt og pepper.
2 lag dressing og monter burgeren
Rør sammen rømme og viltkrydder. Varm karbonadene og brødene. Monter burgeren etter ønske.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
Du trenger | ||
---|---|---|
Karbonader | 4 stk | |
Hamburgerbrød | 4 stk | |
Kantareller | 200 g | |
Smør eller olje til steking | ||
Hvitløksfedd | 0,5 stk | |
Persille | 2 ss | |
Villdressing | ||
Rømme | 2 dl | |
Hakkede urter (f.eks. timian, persille og oregano) | 1 ss | |
Salt & Pepper | ||
Resten av toppingen | ||
Hjertesalat | 4 blader | |
Rødløk | 8 ringer |
Gluten |
Soya |
Melkeprotein inkl laktose |
Se flere oppskrifter
Pølse på termos
Ikke gjør denne vanlige feilen når du skal lage pølse på termos! Dette er trikset du må kunne som sikrer at pølsa ikke sprekker i termosen!