Pasta ala biff stroganoff. en vri det er lett å like!
Fremgangsmåte
1
Kok opp pasta
Kok pasta etter anvisning på pakken. Del kjøttet i biter eller strimler. Del sopp i mindre biter og finhakk hvitløk.
2
Stekk kjøttet og krydre
Stek kjøttbitene med oregano og basilikum i en stor og varm gryte med olje. Krydre med salt og pepper, og stek til kjøttet får litt farge, ca. 3 minutter.
3
Tilsett øvrige ingredienser
Tilsett sopp og hvitløk og la det surre med et par minutter. Hell i buljong og rør inn sennep og Worcestershire sauce. La småkoke videre til kjøttet er mørt. Koketiden variere litt med hva slags kjøtt du bruker, smak underveis.
4
Vend inn pasta
Vend inn kokt pasta og rømme. Smak til med salt og pepper, og server med et dryss finhakket persille.
Vel bekomme, fra den norske bonden!