Go to main content
Biff Stroganoff

Biff Stroganoff er en klassisk biffgryte som fortsetter å holde seg aktuell. Her finner du en enkel og god variant hele familien vil elske.

The current vote is 5 stars out of 5.
(37)
Biff Stroganoff
50 minutter
Lett
4 personer

Fremgangsmåte

1 Stek biffkjøtt og grønnsaker

Del biffkjøtt i biter og brun i en gryte med litt olje, gjerne i puljer så du får god stekeskorpe. Del løk og sopp i båter, gulrøtter og paprika i biter og fres godt i gryten.

2 Rør inn og la det småkoke

Ha kjøttet tilbake i gryten og rør inn tomatpuré og paprikakrydder. La det frese i et par minutter før fløte og kraft røres inn. La alt småkoke i noen minutter til kjøttet er mørt. Koketiden vil variere litt med hva slags kjøtt du bruker, smak underveis.

3 Kok opp bønner og smak til med salt og pepper

Del grønne bønner i to og la koke med et par minutter. Vend inn rømme og smak til med salt og pepper før servering. Server hjemmelaget Biff Stroganoff med et dryss persille som topping.

TIPS!

Tips! Det er mye mat i denne gryten, så du trenger ikke noe tilbehør, men en frisk salat, godt brød eller potetmos er godt inntil. Det går også an å ha kokte poteter i biter i selve gryten om du har rester fra gårsdagens middag.

Vi har også andre spennende varianter av den populære retten; Biff Stroganoff med kjøttboller, og Biff Stroganoff med kremet pasta.

Du trenger
Biff 800 g
Olje 2 ss
Sjampinjong 200 g
Rødløk 1 stk
Gulrøtter 2 stk
Tomatpurè 2 ss
Rød paprika 1 stk
Paprikapulver 2 ts
Kraft (ev. vann med buljongterninger) 4 dl
Fløte 4 dl
Grønne bønner 200 g
Rømme 3 dl
Salt & Pepper
Persille

Melkeprotein inkl laktose

Prøv også

Biff stroganoff med kjøttboller
Rating of this product is 4 out of 5.

Biff stroganoff med kjøttboller

Biff stroganoff med en liten vri. Kjøttboller er også fantastisk godt i en stroganoff!

Biff stroganoff med pasta
Rating of this product is 4.33 out of 5.

Biff stroganoff i kremet pasta

Pasta ala biff stroganoff. en vri det er lett å like!