Go to main content
Biff stroganoff med kjøttboller

Biff stroganoff med en liten vri. Kjøttboller er også fantastisk godt i en stroganoff!

The current vote is 4 stars out of 5.
(4)
Biff stroganoff med kjøttboller
25 minutter
Middels
4 voksne personer

Fremgangsmåte

1 Del opp og fres

Del løk og sopp i båter og fres i en varm gryte med olje til mykt og gyllent.

Del paprika i biter og ha i gryten med tomatpuré og paprikakrydder. La frese i et par minutter under omrøring.

2 Vend inn kjøttboller

Vend inn kjøttboller og tilsett kraft og fløte. La småkoke i ca. 5 minutter eller til kjøttbollene er gjennomvarme.

3 Vend inn rømme, salt og pepper

Vend inn rømme og smak til med salt og pepper før servering. Server med et dryss persille.

Du trenger
Gilde kjøttboller 800 g
Nøytral olje 2 ss
Sopp 200 g
Paprika 1 stk
Tomatpurè 2 ss
Paprikapulver 2 ts
Kraft (ev. vann med buljongterninger) 3 dl
Fløte 3 dl
Lett Rømme 3 dl
Persille
Salt & Pepper

Melkeprotein inkl laktose

Relaterte oppskrifter

Middagstips-Pasta-bolognese

Middag med kjøttdeig

Trenger du inspirasjon til middager med kjøttdeig? Her finner du mange gode oppskrifter, enten det er til hverdags eller til lørdagskosen.

Ternet kjottpolse med potetmos
Rating of this product is 5 out of 5.

Pølsegryte med potet- og blomkålmos

Pølsegryte har blitt en middagsfavoritt blant nordmenn. Med ternet kjøttpølse fra Gilde, deilig tomatsaus og potet- og blomkålmos løfter du den klassiske pølsegryta til nye høyder. Dette er en…

Pasta carbonara
Rating of this product is 4.88 out of 5.

Pasta carbonara

Pasta carbonara er en nydelig og enkel middagsrett. Det finnes flere varianter, men denne oppskriften lages med deilig norsk bacon og parmesan. Et godt middagstips dersom du skal kose deg litt ekstra.

Polser og rotmos
Rating of this product is 5 out of 5.

Kjøttpølser med søtpotetmos

Kjøttpølser kler litt sødme og hva er vel bedre enn søtpotemos? Dette smaker nydelig en kald høstdag etter tur i skogen – eller på en helt vanlig onsdag når du vil overraske med noe godt!

Pasta med bog og pasta

Pasta tagliatelle med Gilde bog

Gilde Bog kuttes og stekes sammen med hvitløk og sort pepper. Pastaen blandes med en pesto og toppes med erter, frisk persille, fennikel og Gilde bog.