Fremgangsmåte
1 Del opp og fres
Del løk og sopp i båter og fres i en varm gryte med olje til mykt og gyllent.
Del paprika i biter og ha i gryten med tomatpuré og paprikakrydder. La frese i et par minutter under omrøring.
2 Vend inn kjøttboller
Vend inn kjøttboller og tilsett kraft og fløte. La småkoke i ca. 5 minutter eller til kjøttbollene er gjennomvarme.
3 Vend inn rømme, salt og pepper
Vend inn rømme og smak til med salt og pepper før servering. Server med et dryss persille.
Du trenger | ||
---|---|---|
Gilde kjøttboller | 800 g | |
Nøytral olje | 2 ss | |
Sopp | 200 g | |
Paprika | 1 stk | |
Tomatpurè | 2 ss | |
Paprikapulver | 2 ts | |
Kraft (ev. vann med buljongterninger) | 3 dl | |
Fløte | 3 dl | |
Lett Rømme | 3 dl | |
Persille | ||
Salt & Pepper |
Melkeprotein inkl laktose |
Relaterte oppskrifter
Middag med kjøttdeig
Trenger du inspirasjon til middager med kjøttdeig? Her finner du mange gode oppskrifter, enten det er til hverdags eller til lørdagskosen.
Pølsegryte med potet- og blomkålmos
Pølsegryte har blitt en middagsfavoritt blant nordmenn. Med ternet kjøttpølse fra Gilde, deilig tomatsaus og potet- og blomkålmos løfter du den klassiske pølsegryta til nye høyder. Dette er en…
Pasta carbonara
Pasta carbonara er en nydelig og enkel middagsrett. Det finnes flere varianter, men denne oppskriften lages med deilig norsk bacon og parmesan. Et godt middagstips dersom du skal kose deg litt ekstra.
Kjøttpølser med søtpotetmos
Kjøttpølser kler litt sødme og hva er vel bedre enn søtpotemos? Dette smaker nydelig en kald høstdag etter tur i skogen – eller på en helt vanlig onsdag når du vil overraske med noe godt!
Pasta tagliatelle med Gilde bog
Gilde Bog kuttes og stekes sammen med hvitløk og sort pepper. Pastaen blandes med en pesto og toppes med erter, frisk persille, fennikel og Gilde bog.