Fremgangsmåte
1 Del opp ingredienser i biter
Del biffkjøtt i strimler, løk i båter, og squash og brokkolini i mindre biter. Varm en panne med olje og brun kjøttet raskt, ca. 2 minutter. Legg til side.
2 Stek opp
Stek løk og squash i samme panne. Tilsett eventuelt litt mer olje. Stek til det begynner å få farge. Ha i brokkolini og stek et par minutter til.
3 Vend inn og server
Vend inn spinat og kjøtt, og stek i 1-2 minutter. Smak til med salt og pepper.
Server biffsnadder med f.eks. poteter eller ris, eller bare som en varm salat.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
Du trenger | ||
---|---|---|
Biff | 600 g | |
Nøytral olje | 2 ss | |
Rødløk | 1 stk | |
Brokkolini | 200 g | |
Spinat | 100 g | |
Salt & Pepper | salt stk |
Flere deilige oppskrifter
Middag med kjøttdeig
Trenger du inspirasjon til middager med kjøttdeig? Her finner du mange gode oppskrifter, enten det er til hverdags eller til lørdagskosen.
Pølsegryte med potet- og blomkålmos
Pølsegryte har blitt en middagsfavoritt blant nordmenn. Med ternet kjøttpølse fra Gilde, deilig tomatsaus og potet- og blomkålmos løfter du den klassiske pølsegryta til nye høyder. Dette er en…
Pasta carbonara
Pasta carbonara er en nydelig og enkel middagsrett. Det finnes flere varianter, men denne oppskriften lages med deilig norsk bacon og parmesan. Et godt middagstips dersom du skal kose deg litt ekstra.
Kjøttpølser med søtpotetmos
Kjøttpølser kler litt sødme og hva er vel bedre enn søtpotemos? Dette smaker nydelig en kald høstdag etter tur i skogen – eller på en helt vanlig onsdag når du vil overraske med noe godt!
Pasta tagliatelle med Gilde bog
Gilde Bog kuttes og stekes sammen med hvitløk og sort pepper. Pastaen blandes med en pesto og toppes med erter, frisk persille, fennikel og Gilde bog.