Go to main content
Biffsnadder med grønnsaker

Digg og enkel biffmiddag!

The current vote is 5 stars out of 5.
(2)
Biffsnadder med grønnsaker
20 minutter
Lett
4 voksne personer

Fremgangsmåte

1 Del opp ingredienser i biter

Del biffkjøtt i strimler, løk i båter, og squash og brokkolini i mindre biter. Varm en panne med olje og brun kjøttet raskt, ca. 2 minutter. Legg til side.

2 Stek opp

Stek løk og squash i samme panne. Tilsett eventuelt litt mer olje. Stek til det begynner å få farge. Ha i brokkolini og stek et par minutter til.

3 Vend inn og server

Vend inn spinat og kjøtt, og stek i 1-2 minutter. Smak til med salt og pepper.

Server biffsnadder med f.eks. poteter eller ris, eller bare som en varm salat.

Vel bekomme, fra den norske bonden!

Du trenger
Biff 600 g
Nøytral olje 2 ss
Rødløk 1 stk
Brokkolini 200 g
Spinat 100 g
Salt & Pepper salt stk

Flere deilige oppskrifter

Middagstips-Pasta-bolognese

Middag med kjøttdeig

Trenger du inspirasjon til middager med kjøttdeig? Her finner du mange gode oppskrifter, enten det er til hverdags eller til lørdagskosen.

Ternet kjottpolse med potetmos
Rating of this product is 5 out of 5.

Pølsegryte med potet- og blomkålmos

Pølsegryte har blitt en middagsfavoritt blant nordmenn. Med ternet kjøttpølse fra Gilde, deilig tomatsaus og potet- og blomkålmos løfter du den klassiske pølsegryta til nye høyder. Dette er en…

Pasta carbonara
Rating of this product is 4.88 out of 5.

Pasta carbonara

Pasta carbonara er en nydelig og enkel middagsrett. Det finnes flere varianter, men denne oppskriften lages med deilig norsk bacon og parmesan. Et godt middagstips dersom du skal kose deg litt ekstra.

Polser og rotmos
Rating of this product is 5 out of 5.

Kjøttpølser med søtpotetmos

Kjøttpølser kler litt sødme og hva er vel bedre enn søtpotemos? Dette smaker nydelig en kald høstdag etter tur i skogen – eller på en helt vanlig onsdag når du vil overraske med noe godt!

Pasta med bog og pasta

Pasta tagliatelle med Gilde bog

Gilde Bog kuttes og stekes sammen med hvitløk og sort pepper. Pastaen blandes med en pesto og toppes med erter, frisk persille, fennikel og Gilde bog.