Go to main content
Karbonadesmørbrød

Karbonadesmørbrød er en klassiker, enten det er snitter til selskaper eller bare en ekstra god lunsj. Prøv vår variant!

The current vote is 5 stars out of 5.
(3)
Karbonadesmørbrød
35 minutter
Lett
4 personer

Fremgangsmåte

1 Slik gjør du

Sett ovnen på 200 grader. Ha enten hele poteter eller del de opp i båter. Legg dem i en ildfast form sammen med litt olje og salt, og stek i ovnen i ca. 30 min eller til de er sprø utenpå og møre.

2 Rist brød og stek karbonadene

Mens potetene er i ovnen rister du brødet i en tørr panne eller i en brødrister. Stek karbonadene i litt smør på middels varme til de er varme og har fått litt ekstra farge.

3 Bygg karbonadesmørbrødet

Skjær tomater og sylteagurk i skiver. Fordel aioli, salatblader, tomater og sylteagurk på brødskivene, og topp med nystekte karbonader. Vipps, så har du et knallgodt karbonadesmørbrød. Server med de saltbakte potetene.

Vel bekomme, fra den norske bonden!

Kyknag6ctm

Karbonader 720g

NYT

Du trenger
Gilde karbonader 720 g
Landbrød 4 - 8 skiver
Poteter 400 g
Aioli 1,5 dl
Salat
Tomat
Sylteagurk

Melkeprotein inkl laktose
Gluten
Egg

Se også

Kjottpolse med pasta
Rating of this product is 5 out of 5.

Kjøttpølser med pasta

Kjøttpølser med pasta er en perfekt hverdagsmiddag som smaker godt, og er enkel og rask å lage!

Kjottboller med flotesaus
Rating of this product is 4.5 out of 5.

Svenske kjøttboller med fløtesaus og potetmos

Svenske kjøttboller med fløtesaus og potetmos er en klassiker til middag! Lag kjøttbollene selv eller kjøp ferdige, svenske kjøttboller fra Gilde.

Kjottkaker i brun saus
Rating of this product is 4.4 out of 5.

Kjøttkaker i brun saus med potet

Kjøttkaker i brun saus er en klassiker som nesten alle nordmenn har et varmt forhold til. Prøv denne tradisjonelle oppskriften fra den norske bonden!