Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Del store tomater i skiver og små i to. Del granateple og rens ut alle frø. Bland dette sammen med rucculasalat og calamataoliven og smuldre over fetaost.
2 Stek bog og topp salaten
Del bog i skiver og stek de i grillpanne. Topp salaten med lune skiver av bog og hell over olivenolje og sitronsaft. Vend salaten forsiktig og topp med bladpersille, salt og pepper.
Vips – en deilig hverdagssalat! Vel bekomme, fra den norske bonden!
Du trenger: | ||
---|---|---|
Gilde Bog | 1 pk | |
Tomater | 4 stk | |
Cherrytomater | 1 pk | |
Granateple | 1 stk | |
Kalamata oliven | 1 glass/boks | |
Ruccola | 1 pose | |
Fetaost | 1 glass/blokk | |
Bladpersille | 1 neve | |
Olivenolje | 1 pose | |
Sitron | 1 stk | |
Salt & Pepper |
Melkeprotein inkl laktose |
Se flere oppskrifter
Hvordan steke bacon i panne
Alle har sin måte å steke bacon på. I denne guiden får du vår anbefaling steking av bacon i panne.
Pintxos med salami
Pintxos, også kalt pinchos, betyr "små munnfuller" og er fingermat på sitt beste! Dette er tradisjonell barmat i Spania, og er den baskiske versjonen av tapas. Pintxos serveres på brød, og toppingen…
Knekkebrød med minisalami, avokado og salsa
Denne retten er enkel å lage til lunsj. For eksempel på hjemmekontoret! Bon apetit. Fra den den norske bonden.
Smørbrød med leverpostei, sopp og fennikel
Smørbrød med Gilde leverpostei med pepper og sopp. Dette smørbrødet er utrolig godt. Enkel å lage og et godt tips til deg som skal lage en ekstra god lunsj!
Dansk smørbrød med ovnsbakt postei
Smørbrød med lun ovnsbak postei, syltede grønnsaker og bønnespirer. Dette danske smørbrødet er farlig godt. Supert og enkelt lunsj tips for deg som skal imponere litt ekstra!