Go to main content
Brioche hamburgerbrød

Oppskrift på hjemmelaget brioche hamburgerbrød

The current vote is 5 stars out of 5.
(3)
Brioche hamburgerbrød
85 minutter
Lett
4 personer

Fremgangsmåte

1 Slik gjør du

Varm fløte til lunken, ca. 37 ℃. Rør gjær ut i fløten, tilsett sammenvispede egg, smeltet smør, sukker og salt og rør inn hvetemel til en løs deig.

Dekk til og la heve til dobbel størrelse, ca. 40 minutter.

2 Etter hevingen

Del den ferdig hevede deigen i 20–30 stk boller.

TIPS!

Dersom du ønsker å lage syltet rødløk selv til burgeren, finner du oppskrift på dette her: Slik sylter du rødløk hjemme.

3 Etterhev og stek i ovn

Etterhev brødene i ca. 20 minutter og stek dem gylne midt i ovnen på 240 ℃ i ca. 15 minutter.

Vel bekomme, fra den norske bonden!

Du trenger
Fløte 1 dl
Gjær 25 g
PRIOR egg 2 stk
Smør 50 g
Hvitt sukker 1 ss
Salt 0,5 ts
Hvetemel 225 g

Melkeprotein inkl laktose
Egg
Gluten

Se flere oppskrifter

Å lage syltet rødløk er enkelt, her avbildet på en cheeseburger
Rating of this product is 4.67 out of 5.

Syltet rødløk

Å lage syltet rødløk går raskt og er veldig enkelt. Denne oppskriften er ferdig på tre enkle steg og passer til nesten all slags mat.

Smashburger med syltet rødløk og hjemmelaget burgerdressing
Rating of this product is 4.29 out of 5.

Smashburger

Prøv Birgers smashburger med syltet rødløk, cheddarost, tomater, salat og burgerdressing. Denne blir det kamp om!

Cheeseburger-med-bacon
Rating of this product is 5 out of 5.

Cheeseburger med bacon

Klassisk cheeseburger med bacon fra den norske bonden!

Hamburger med blamuggost
Rating of this product is 4.33 out of 5.

Hamburger med blåmuggost

Burger med blåmuggost er digg! Bruk gjerne en sterk ost som for eksempel gorgonzola, fordi smaken avtar en del når osten blir varm.

Hamburger av lam
Rating of this product is 5 out of 5.

Gresk lammeburger med tzatziki

Gresk hamburger av norsk lam med tzatziki! Gled deg til en gresk-norsk opplevelse!