Fremgangsmåte
1 Rist brødet først
Rist brødet og gni det inn med et delt hvitløksfedd. Hell over olje før du begynner med toppingen.
2 Finhakk tomater og rødløk
Finhakk tomater og rødløk. Ha i eddik, olje, salt og pepper. Bland godt sammen i en bolle. Server på brødskiven sammen med Gilde kokt skinke og fersk basilikum.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
TIPS!
Tips: Topp gjerne med ferskmozzarella!

Ekte kokt skinke 150g
Du trenger | ||
---|---|---|
Ekte kokt skinke | 1 pk | |
Brød | 4 skiver | |
Cherrytomater | 1 pk | |
Små rødløk | 0,5 stk | |
Eplecidereddik | 2 ts | |
Olivenolje | salt stk | |
Salt & Pepper | ||
Basilikum |
Gluten |
Flere inspirerende oppskrifter

Quiche lorraine
Quiche Lorraine er en populær pai de fleste liker. Den er derfor perfekt å ta med i selskap eller til en lunsj! I paien kan du velge om du vil ha skinke eller bacon.

Hjemmelaget pesto
Hjemmelaget pesto er enkelt å lage og et godt tilbehør til blant annet pastaretter, sandwicher og pizza.


Salat og spyd med hamburgerrygg, fetaost og melon
Matpakkspyd med Løvtynn hamburgerrygg fetaost og Melon. Morsom matpakke som barna garantert ikke hopper over!

Salat med ris og Ekte Kokt Skinke
Matpakka Ingen barn hopper over! Denne ris-salaten tror vi faller i smak hos de alle fleste.