Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Skjær kokt julepølse i skiver og pannestek de med smør. Del landbrød i skiver og rist de i brødrister eller legg de litt i ovnen så de blir sprø. Smør de med smør og ha over litt hakket rosmarin så det setter smak i smøret.
2 Topp brødskivene
Topp brødskivene med skivet pære, julepølse og biter av blåmuggost.
Ha over litt fikenmarmelade og litt hakket rosmarin.
God jul, fra den norske bonden!
Julepølse Kokt 400g Enh
Du trenger | ||
---|---|---|
Julepølse | 1 pk | |
Smør | 50 g | |
Pære | 2 stk | |
Selbu blå (evt. annen blåmuggost) | 1 stk | |
Fikenmarmelade | 1 glass | |
Rosmarin | 1 stk |
Melkeprotein inkl laktose |
Se flere juleoppskrifter
Chicharrónes med guacamole og baconmarmelade
Chicharrones er en populær snackrett i forskjellige latinamerikanske land, samt i Spania og Filippinene. Resultatet er en sprø, puffy og gyldenbrun ribbe-snack som kan spises alene eller nytes med…
Langtidsstekt ribbe
Slik lykkes du med langtidsstekt ribbe! Med denne oppskriften garanterer vi sprø svor til julemiddagen, og at ribba blir saftig og mør. Total steketid på ribba er ca. 8 timer.
Ertestuing / Ertepuré
Hjemmelaget ertestuing passer perfekt både til lutefisk og annen mat. Denne oppskriften er både rask, enkel og smaker veldig godt!
Hjemmelaget rødkål
Hjemmelaget rødkål er enkelt og vil imponere gjestene dine! Passer perfekt til ribbe, kalkun og annen julemat.