Fremgangsmåte
1 Tilbered butterdeig med ost
Legg butterdeigs plater utover på en fjøl og smør de med Philadelphia ost. Smuldre så over gorgonzola.
2 Stek i ovnen
Del nektarin i skiver og legg på skivene. Hell over litt honning og stek paiene gylne i ovnen på 200 grader i ca. 15 minutter.
3 Pynt og server
Server paiene med noen skiver fjellskinke, fersk ruccula, basilikum og ristede pinjekjerner.
Topp gjerne med litt ekstra honning.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
Se flere oppskrifter
17 mai sandwich med roastbiff og pepperrotkrem
Smørbrød med roastbiff og pepperrotkrem passer perfekt til koldtbord, når du skal ha gjester eller om du er fysen på noe godt. I vår oppskrift serverer vi roastbiff smørbrødet med hjemmelaget…
17. mai pasta med spekeskinke
Om det er lite tid til å lage middag mellom barnetog og borgertog på 17. mai er dette løsningen! Denne oppskriften på kremet pasta med spekeskinke, pesto, ruccula og parmesan passer perfekt som 17.…
Spekeskinke og melon
Spekeskinke og melon er en frisk og smakfull tapasrett som passer godt til 17. mai lunsj og frokost, som på koldtborder. Dette er en super kombinasjon ettersom saltsmaken i norsk spekeskinke passer…
Crostini med salami, manchego og tapenade
Crostini er en italiensk forrett som består av små skiver med ristet brød, og passer perfekt til 17 mai koldtbordet. Her gir vi deg oppskriften på sprø crostini med italiensk salami, manchego og…
Spansk 17. mai tapas
Tapasplanke er alltid en hit! Spekemat fra Gilde paret med smaker fra Spania tar oss på en reise til solfylte steder – akkurat det vi trenger i disse dager! Perfekt til sommerfesten eller 17. mai og…