Go to main content
Butterdeig med ost og skinke

Butterdeig med spekeskinke, gorgonzola og honning er en litt eksklusiv frokost, og passer perfekt til koldtbord! I denne oppskriften serverer butterdeig som en pai med frisk og smakfull topping. Denne retten tar bare 30 minutter og rekker til to butterdeig paier.

The current vote is 5 stars out of 5.
(1)
SpekeskinkButterdeigspai med spekeskinke, gorgonzola og honninge 2018 no023273 1
30 minutter
Middels
2 personer

Fremgangsmåte

1 Tilbered butterdeig med ost

Legg butterdeigs plater utover på en fjøl og smør de med Philadelphia ost. Smuldre så over gorgonzola.

2 Stek i ovnen

Del nektarin i skiver og legg på skivene. Hell over litt honning og stek paiene gylne i ovnen på 200 grader i ca. 15 minutter.

3 Pynt og server

Server paiene med noen skiver fjellskinke, fersk ruccula, basilikum og ristede pinjekjerner.

Topp gjerne med litt ekstra honning.

Vel bekomme, fra den norske bonden!

Se flere oppskrifter

17 mai sandwich med roastbiff og pepperrotkrem
Rating of this product is 3.67 out of 5.

17 mai sandwich med roastbiff og pepperrotkrem

Smørbrød med roastbiff og pepperrotkrem passer perfekt til koldtbord, når du skal ha gjester eller om du er fysen på noe godt. I vår oppskrift serverer vi roastbiff smørbrødet med hjemmelaget…

Pasta med pesto og spekeskinke
Rating of this product is 5 out of 5.

17. mai pasta med spekeskinke

Om det er lite tid til å lage middag mellom barnetog og borgertog på 17. mai er dette løsningen! Denne oppskriften på kremet pasta med spekeskinke, pesto, ruccula og parmesan passer perfekt som 17.…

Spekeskinke-med-melon

Spekeskinke og melon

Spekeskinke og melon er en frisk og smakfull tapasrett som passer godt til 17. mai lunsj og frokost, som på koldtborder. Dette er en super kombinasjon ettersom saltsmaken i norsk spekeskinke passer…

Crostini med salami siliana
Rating of this product is 5 out of 5.

Crostini med salami, manchego og tapenade

Crostini er en italiensk forrett som består av små skiver med ristet brød, og passer perfekt til 17 mai koldtbordet. Her gir vi deg oppskriften på sprø crostini med italiensk salami, manchego og…

Tapas-til-17.-mai
Rating of this product is 5 out of 5.

Spansk 17. mai tapas

Tapasplanke er alltid en hit! Spekemat fra Gilde paret med smaker fra Spania tar oss på en reise til solfylte steder – akkurat det vi trenger i disse dager! Perfekt til sommerfesten eller 17. mai og…