Cheeseburger med bacon

40m Lett 4 pers.

Cheeseburger-med-bacon

Klassisk cheeseburger med bacon fra den norske bonden!

Fremgangsmåte

1

Slik gjør du

Finhakk hvitløk, rødløk og urter og bland dette med kjøttdeig i en bolle. Ha i et egg og potetmel og elt alt til en god deig. Lag fire burgere klare til grilling. Grill de slik du ønsker.

Må hamburger gjennomstekes?

Mattilsynet anbefaler at hamburgere av kjøttdeig skal gjennomstekes. Ved tilberedning av medium stekte hamburgere, blir ikke temperaturen nødvendigvis høy nok til å drepe potensielt skadelige bakterier.

2

Stek bacon

Legg Stjernebacon i en jernpanne og stek dette gjerne på grillen slik at du får deilig crispy bacon å toppe med. Legg på cheddarost på burgerene så osten kan smelte. Legg brødene på grillen også hvis du ønsker at de skal være varme og få grillsmak. Sett på lokket.

3

Dander og server burgeren

Når osten har smeltet kan du servere de deilige cheeseburgerne med hjertesalat, tomatskiver, rødløk, bacon og bbq-saus. Godt med hele sylteagurk og litt pommes frites ved siden av for en skikkelig klassisk amerikansk burgerfeeling.