Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Sett ovnen på 220 grader. Skrell søtpoteten og skjær den i små terninger som legges i en ildfast form. Finhakk chili og hvitløk og ha oppi. Ha over olje, salt og pepper. Stek i ovnen i ca. 20 min.
2 rasp ost og bland salat
Del opp osten i små flak eller rasp den grovt. Når søtpoteten er ferdig, blander du i ruccola og hakkede hasselnøtter.
3 Grill pølser og fersken
Grill eller stek pølser og delt fersken. Server ost og chili- pølsene i pølsebrød sammen med søtpotetmiksen. Topp med ost! Server med grillet fersken og hummus til.
Vel bekomme, fra Lasse og den den norske bonden!
Pølsemakerens Beste Chili og Ost 225g
Du trenger | ||
---|---|---|
Gilde pølsemakerens beste chili og ost | 6 stk | |
Søtpotet | 1 stk | |
Rød Chili | 1 stk | |
Hvitløksfedd | 4 stk | |
Olje | 2 ss | |
Salt & Pepper | ||
Ruccola | 50 g | |
Hasselnøtter | 1 dl | |
Revet ost | 50 g | |
Hummus | 2 dl (ferdig) | |
Fersken | 2 stk |
Nøtter |
Melkeprotein inkl laktose |
Sesamfrø |
Kjøp produkter fra Gilde på nett
Prøv en av disse oppskriftene også!
Kaaynes birria taco med pølser
Hvis du ikke har tid til å lage en ordentlig birria taco som må stå å koke i flere timer, er det mulig å lage en rask og digg birria taco med pølsemakerens beste med Chipotle og Arbol i stedet.
Røkt bratwurst med sommersalat og pepperrotkrem
Dette middagstipset er en 6´er på terningen! I hvertfall det VG ga oss på sin test av Gilde Bratwurst. Prøv nyheten du også!
Italiensk Siliana og ostepølse med hjertesalat og brokkolini
En enkel, rask og sunnere pølsemiddag!
Jalapeño og ostepølser med mangosalsa
Pølsemakerens beste Jalapeño og ostepølser med grillet ananas i skiver, mais med limesmør, vårløk og salsa med ananas, mango, chili, koriander og ingefær.