Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Rist peanøttene over middels lav varme i en tørr stekepanne, grovhakk dem og legg dem til side.
2 Stek chorizo pølsa
Skjær pølsene i skiver og stek dem til de har fått en fin stekeskorpe.
3 Lag dressing / Vinaigrette
Rør sammen eddik, fish sauce og sukker i en liten bolle. Når sukkeret er oppløst tilsetter du skivet jalapeño og finrevet ingefær. La dressingen hvile.
4 Lag avocadosalat
Skjær avokado, melon og agurk i grove biter/terninger og finhakk mynten. Vend alt sammen og server med godt brød.
Du trenger | ||
---|---|---|
Gilde pølsemakerens beste Chorizo | 3 stk | |
Peanøtter | 1 neve | |
Hvitvinseddik | 6 ss | |
Fish sauce | 1 ts | |
Brunt sukker | 1 ts | |
Jalapeño | 1 stk (hel) | |
Finrevet ingefær | 2 - 3 cm (uten skal) | |
Avokado | 2 stk | |
Galiamelon | 0,5 stk | |
Agurk | 1 stk | |
Mynte | 1 neve | |
Landbrød | 1 stk |
Peanøtter |
Fisk |
Gluten |
Prøv en av disse oppskriftene også!
Kaaynes birria taco med pølser
Hvis du ikke har tid til å lage en ordentlig birria taco som må stå å koke i flere timer, er det mulig å lage en rask og digg birria taco med pølsemakerens beste med Chipotle og Arbol i stedet.
Røkt bratwurst med sommersalat og pepperrotkrem
Dette middagstipset er en 6´er på terningen! I hvertfall det VG ga oss på sin test av Gilde Bratwurst. Prøv nyheten du også!
Italiensk Siliana og ostepølse med hjertesalat og brokkolini
En enkel, rask og sunnere pølsemiddag!
Chili- og ostepølse med søtpotet, ruccola og humus
Søtpotet til chilli- og ostepølse er så godt og harmonerer veldig bra! Prøv denne enkle oppskriften på grillen.
Jalapeño og ostepølser med mangosalsa
Pølsemakerens beste Jalapeño og ostepølser med grillet ananas i skiver, mais med limesmør, vårløk og salsa med ananas, mango, chili, koriander og ingefær.