Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Skrell poteter og kok de møre i litt saltet vann. Lag snitt i pølsene og stek chorizoplser i stekepanne med litt smør. I en annen panne rister du grove biter av landbrød i tørr panne til det er gyldent. Ha det i en bolle klar til servering.
2 Stek tomat og hvitløk
Pannestek cherrytomatene på stilk i litt olje og ha over skivet hvitløk.
3 Lag potetmos
Mos poteter med smør og en skvett fløte og server potetmosen toppet medparmesan, pølser, tomater, brødkrutonger og hakket persille. Hell over god chiliolje og nyt et pølsemåltid med litt kick!
Vel bekomme, fra den norske bonden!
Du trenger | ||
---|---|---|
Grillpølser | 8 stk | |
Poteter | 8-12 stk | |
Salt | 1 ss | |
Smør | 4 ss | |
Hvitløksfedd | 1 fedd | |
Fløte | 1 skvett | |
Salt & Pepper | ||
Landbrød | 2-3 skiver | |
Parmesan (revet) | 4 cm | |
Cherrytomater | 2 pk | |
Hvitløksfedd | 2 stk | |
Bladpersille |
Melkeprotein inkl laktose |
Gluten |
Se flere oppskrifter
Ostepølse i minitortillas med mangosalsa og srirachamajones
Ostepølse er en folkefavoritt i Norge. Prøv norske ostepølser med meksikansk tilbehør. Stikk små hull med en tannpirker i pølsa, så slipper den å sprekke på grillen.
Grillede chorizo med coleslaw, grilletmais og bbq saus
Chorizo er en pølse for de som liker litt ekstra smak og krydder. Passer perfekt på grillen. Tips for at pølsen ikke skal sprekke er å stikke små hull i skinnet med tannpirker eller gaffel før du…
Grillede ostepølser med grillet nykål og potetsalat
Grillede ostepølser med grillet nykål og potetsalat er kanskje en annen måte du er vant til å spise ostepølser på, men vi lover at du kommer til å like det.
Ostepølser med ovnsbakt harissablomkål og kikertsalat.
Ostepølser er og blir en norsk folkefavoritt. Prøv denne oppskriften!
Ostepølser på flettede pølsebrød med salsa og guacamole
Ostepølser er og blir en norsk folkefavoritt! Med salsa og guacamole blir det en meksikansk smakskombinasjon du kanskje ikke har smakt før?