Go to main content
Crispy burger med Jalapeño, cheddar og løk
The current vote is 5 stars out of 5.
(1)
Gilde Crispy Burger
20 minutter
Lett
2 personer

Fremgangsmåte

1 Slik gjør du

Crispy burgeren stekes i stekepanne med litt olje på middels varme ca. 8 min på hver side, eller til produktet er gjennomvarmet.

Crispy burger kan også stekes i stekeovn på 180°c i ca 20 min, eller til produktet er gjennomvarmet. For sprøest resultat anbefaler vi å steke i panne med olje.

2 Tilbered topping mens burgeren stekes

Skjær opp løkringer, riv opp salatblader og rist burgerbrødet, stek det i pannen eller sett i en varm ovn i noen minutter.

Legg en skive cheddar på burgeren mens den ligger i pannen de siste minuttene så osten smelter.

3 Bygg burgeren og nyt

Legg løk, Jalapeño, crispysalat og burgerdressing sammen med crispyburgeren i burgerbrødene, og nyt en sprø og saftig burger!

Vel bekomme, fra den norske bonden!

Du trenger
Gilde Crispyburger 2 stk
Crispysalat 1 stk
Gul løk 1 stk
Jalapeño 1 glass
Hamburgerbrød 2 stk
Cheddar 2 - 4 skiver

Gluten
Melkeprotein inkl laktose