Fremgangsmåte
1 Tilbered muffinsene
Bruk et glass til å stikke ut sirkler av loffskivene, og legg de nederst i en ildfast muffinsform. Legg bacon skivene rundt langs innsiden av formen, og knekk så eggene oppi.
2 Stek muffinsene i ovnen
Bak dem i ovnen på 190 grader i ca. 15-20 minutter.
3 Server!
Dryss over gressløk ved servering.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
Stjernebacon Original 140g
Du trenger | ||
---|---|---|
PRIOR egg | 4 stk | |
Gilde Stjernebacon | 4 skiver | |
Finhakket gressløk | 4 ts | |
Olivenolje | ||
Loff |
Egg |
Gluten |
Se flere oppskrifter
Hvordan steke bacon i panne
Alle har sin måte å steke bacon på. I denne guiden får du vår anbefaling steking av bacon i panne.
Pintxos med salami
Pintxos, også kalt pinchos, betyr "små munnfuller" og er fingermat på sitt beste! Dette er tradisjonell barmat i Spania, og er den baskiske versjonen av tapas. Pintxos serveres på brød, og toppingen…
Knekkebrød med minisalami, avokado og salsa
Denne retten er enkel å lage til lunsj. For eksempel på hjemmekontoret! Bon apetit. Fra den den norske bonden.
Smørbrød med leverpostei, sopp og fennikel
Smørbrød med Gilde leverpostei med pepper og sopp. Dette smørbrødet er utrolig godt. Enkel å lage og et godt tips til deg som skal lage en ekstra god lunsj!
Dansk smørbrød med ovnsbakt postei
Smørbrød med lun ovnsbak postei, syltede grønnsaker og bønnespirer. Dette danske smørbrødet er farlig godt. Supert og enkelt lunsj tips for deg som skal imponere litt ekstra!