Go to main content
Hjemmelaget fløtesaus

Hjemmelaget fløtesaus er enkelt å lage og veldig godt. Denne oppskriften passer til det meste av kjøtt, blant annet kjøttboller, karbonader og biff.

The current vote is 5 stars out of 5.
(1)
Flotesaus
15 minutter
Lett
4 personer

Fremgangsmåte

1 Smelt smør og visp inn mel

Smelt 2 ss smør i en kjele, og visp inn 2 ss mel. La jevningen bli gyllenbrun, under stadig omrøring. Tar som regel et par minutter.

2 Tilsett kraft

Spe inn kraften under omrøring og la det småkoke i 10 minutter.

3 Ha i fløte og smak til

Ha i fløte under omrøring. Smak til med soyasaus, salt og pepper. Vipps, så har du en enkel hjemmelaget fløtesaus.

Vel bekomme, fra den norske bonden!

Du trenger
Smør 2 ss
Hvetemel 2 ss
Oksekraft 4 dl
Fløte 1,5 dl
Soyasaus 1 ts
Salt & Pepper etter ønske

Melkeprotein inkl laktose
Gluten
Soya

Oppskrifter med fløtesaus

Kjottboller med flotesaus
Rating of this product is 4.5 out of 5.

Svenske kjøttboller med fløtesaus og potetmos

Svenske kjøttboller med fløtesaus og potetmos er en klassiker til middag! Lag kjøttbollene selv eller kjøp ferdige, svenske kjøttboller fra Gilde.

Karbonader med flotesaus og potetmos
Rating of this product is 3.33 out of 5.

Karbonader med fløtesaus og potetmos

Karbonader i fløtesaus er en middag som er en favoritt i mange norske hjem! Prøv vår variant med spennende tilbehør.

Slakterens beste norske kjottboller med potetstappe erter rorte tyttebar og saus no036096

Norske kjøttboller med potetstappe, fløtesaus og erter

Våre beste kjøttboller noensinne. Grovkverna og krydra til perfeksjon!

Hvordan steke biff
Rating of this product is 4.25 out of 5.

Hvordan steke biff

Lær deg hvordan du steker biff i panne, steg for steg. Det er enklere enn du tror!

Slik helsteker du biff
Rating of this product is 4.11 out of 5.

Slik steker du biff i ovn

Med en helstekt biff kan du få et saftig og perfekt kjøttstykke til mange personer! Her gir vi deg steg for steg med hvordan du steker biffen i ovnen, for å få et perfekt resultat.