Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Grill ytrefileten slik du ønsker den stekt. Husk å la kjøttet hvile litt før oppskjæring.
55 °C for rødt
60 °C for rosa
65 °C for rosa/grå
70 °C for grå.
2 Lag krutonger
Del loff i grove biter og pannestek dette sammmen med olje og hakket hvitløk og litt urter. Del tomater og fordel deltte utover et stort fat. Riv over mozzarella og ha over brødcrutongene.
3 Topping
Topp med masse ferske urter og skivet ytrefilet. Godt med en god pesto servert til. Lag en hjemmelaget eller kjøp ferdig i butikk.
Du trenger | ||
---|---|---|
Gilde storfe ytrefilet | 800 g (ca 200g per pers) | |
Tomater | 4 stk | |
Cherrytomater | 1 pk | |
Plommetomat | 3 stk | |
Mozzarella | 2 stk | |
Loff | 4 skiver | |
Olivenolje | ||
Hvitløksfedd | 2 stk | |
Bladpersille | 1 neve | |
Oregano | 1 neve | |
Pesto | 1 glass | |
Salt & Pepper |
Melkeprotein inkl laktose |
Gluten |
Se flere oppskrifter
Entrecôte med asparges, honningrillet løk og salat
Entrecôte er kokkenes favorittbiff! Mør og saftig med god marmorering. Her får du tips om hvordan entrecôte grilles, og hvilket tilbehør du bør velge. Husk å la entrecôten hvile i ca. 10 minutter, så…