Go to main content
Ytrefilet med tomat og mozzarellasalat

Norsk ytrefilet på grillen er en sommerklassiker. Prøv sammen med tomat og mozzarella.

The current vote is 0 stars out of 5.
(0)
Helgrillet ytrefilet med tomat og mozarellasalt
0 minutter
Middels
4 personer

Fremgangsmåte

1 Slik gjør du

Grill ytrefileten slik du ønsker den stekt. Husk å la kjøttet hvile litt før oppskjæring.

55 °C for rødt

60 °C for rosa

65 °C for rosa/grå

70 °C for grå.

2 Lag krutonger

Del loff i grove biter og pannestek dette sammmen med olje og hakket hvitløk og litt urter. Del tomater og fordel deltte utover et stort fat. Riv over mozzarella og ha over brødcrutongene.

3 Topping

Topp med masse ferske urter og skivet ytrefilet. Godt med en god pesto servert til. Lag en hjemmelaget eller kjøp ferdig i butikk.

Du trenger
Gilde storfe ytrefilet 800 g (ca 200g per pers)
Tomater 4 stk
Cherrytomater 1 pk
Plommetomat 3 stk
Mozzarella 2 stk
Loff 4 skiver
Olivenolje
Hvitløksfedd 2 stk
Bladpersille 1 neve
Oregano 1 neve
Pesto 1 glass
Salt & Pepper

Melkeprotein inkl laktose
Gluten

Se flere oppskrifter

Grillet entrecote med tilbehøret asparges, salat og løk
Rating of this product is 4.88 out of 5.

Entrecôte med asparges, honningrillet løk og salat

Entrecôte er kokkenes favorittbiff! Mør og saftig med god marmorering. Her får du tips om hvordan entrecôte grilles, og hvilket tilbehør du bør velge. Husk å la entrecôten hvile i ca. 10 minutter, så…