Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Skjær til 4 Stk ark med aluminiumfolie på størrelse med et A4 ark. Smør majones på den ene siden på hver av de 4 brødskivene og legg brødskivene på hvert sitt aluminiumsarket med majonesen ned mot arket. Dette er for å få en chrunhy skorpe på brødet.
2 Bygg sandwichen
Smør så dijon sennep på den siden som ligger opp. Legg på en skive med cheddar, også en gilde karbonade. Smør ketchup utover karbonaden.
Legg på en ny skive cheddar før du legger på brødskive på toppen. Smør til slutt majones på toppen av brødskiven.
3 Pakk sammen og grill / stek
Pakk sammen aluminiumsfolie arket ved å brette det. Stek dette på bål eller på grill i 8 minutter totalt.
Start først med siden uten brett i 2 min, så siden med brett i 4 min og til slutt siden uten brett i 2 min. La hvile i 2 min før pakken åpnes og nytes.
TIPS!
I denne oppskriften er det brukt cheddar. Kan også anbefale å prøve med andre oster som port salue, Norvegia eller Alpeost.
Karbonader 720g
Du trenger | ||
---|---|---|
Gilde karbonader | 4 stk | |
Brød | 8 skiver | |
Dijonsennep | 4 ts | |
Majones | 8 ts | |
Ketchup | 4 ts | |
Cheddar | 8 skiver | |
Aluminiumsfolie |
Melkeprotein inkl laktose |
Gluten |
Sennep |
Egg |
Prøv flere av Birgers oppskrifter på grillen
Saftig umami burger
Supersaftig umami burger med sjampinjong, taleggio, ruccola, syltet rødløk og urtemajones! Denne blir det kamp om!
Smashburger
Prøv Birgers smashburger med syltet rødløk, cheddarost, tomater, salat og burgerdressing. Denne blir det kamp om!
Homestyle burger med fries
Klassisk homestyle burger med bacon, brugerdressing, tomat, rødløk, salat og pommes frites. Nam!
Hjemmelaget hamburger med BBQ-dressing
Dette er en ekte BBQ-burger! Her viser vi deg hvordan du lager, steker og setter sammen en helt hjemmelaget hamburger. Med bare norsk kjøtt selvfølgelig!