20 minutter
Lett
4 personer
Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Wrapsene lager du enklest hjemme før du går på tur, men la gjerne rullene være hele i en matboks og så kan du kutte de opp på turen, eventuelt lune de innpakket i aluminiumsfolie på primus.
2 Stek
Stek skavet i en varm panne med olje. Salt og pepre etter ønske.
3 Gjør klar grønnsaker og salat
Kutt opp agurk og rødløk og riv hjertesalaten. Fyll lefsene med salat, grønnsaker, fetaost og kjøtt. Rull lefsene sammen.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
Hverdagslam lammeskav 300 g
Du trenger | ||
---|---|---|
Lammeskav | 1 pk | |
Lomper | 4 stk (store) | |
Fetaost | 4 ss | |
Agurk | 0,5 stk | |
Rødløk | 0,5 stk | |
Hjertesalat | 1 stk |
Gluten |
Melkeprotein inkl laktose |
Se flere oppskrifter
Pølse på termos
Ikke gjør denne vanlige feilen når du skal lage pølse på termos! Dette er trikset du må kunne som sikrer at pølsa ikke sprekker i termosen!