Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Legg pølsebrødene med pølser i en ildfast form tett i tett, slik at de ikke faller.
2 Lag forskjellig tilbehør
Curry Grill: Fordel hakket eple og reven ost på de 4 pølsene, dryss over litt karri.
Salsa Grill: Fordel hakket løk, salsa og ost på de fire pølsene. Legg på litt chili om ønskelig.
Cheddar og Bacon Grill: Fordel ketchup og sennep i bunnen av pølsebrødet, fordel bacon-skivene og osten på de 4 pølsene, topp det hele med litt sylteagurk.
3 Gratiner pølsene i ovnen
Gratiner pølsene på 225 °C til osten er gylden, ca 10 minutter.
Grillpølse 600g
Currygrill | ||
---|---|---|
Grillpøser | 4 stk | |
Pølsebrød | 4 stk | |
Gul løk | 3 ss | |
Eple | 3 ss | |
Ost | 4 never | |
Karri | 4 dryss (1 per pølse) | |
Salsagrill | ||
Grillpølser | 4 stk | |
Pølsebrød | 4 stk | |
Gul løk | 3 ss | |
Salsa (ferdig) | 4 ss | |
Revet ost | 4 never | |
Rød Chili | 1 dryss | |
Cheddar- og bacongrill | ||
Grillpølser | 4 stk | |
Pølsebrød | 4 stk | |
Gul løk | 3 ss | |
Gilde Stjernebacon | 1 pk | |
Sennep | ||
Ketchup | ||
Revet ost | 4 never | |
Sylteagurk |
Gluten |
Melkeprotein inkl laktose |
Sennep |
Se flere oppskrifter
Pølsegrateng med potetmos
Pølsegrateng med potetmos og klassiske norske wienerpølser fra Gilde. Barna kommer til å elske denne!
Bakte grønnsaker med pølse
Bakte grønnsaker med pølser fra Gilde er et klassisk norsk middagstips til norske familier!
Kremet pastagryte med kjøttpølser
Kremet pastagryte med norske pølser er en hverdagsfavoritt hos det norske folk. Her gir vi deg den enkle oppskriften.