Fremgangsmåte
1 Stek pølsene
Varm pølsene på middels varme i en grill eller panne til gjennomvarme.
2 forvarm brødet
Forvarm ovnen til 200 grader og varm brødet i 2-3 min.
3 Legg alt i pølsebrødet
Ha eggeskivene og pølsen i brødet. Deretter rømme, ananas, nachochips og chili.
4 Topping
Avslutt med en stripe med sennep og korianderblader.
Du trenger | ||
---|---|---|
Grillpølser | 4 stk | |
Pølsebrød | 4 stk | |
Lett Rømme | 1 dl | |
Rød Chili | 1 stk | |
Ananas | 1 boks | |
PRIOR egg | ||
Koriander | ||
Nacho chips | 1 pk |
Gluten |
Melkeprotein inkl laktose |
Egg |
Se flere pølseoppskrifter
Grillpølsespyd i pølsebrød
En morsom og måte å lage pølser på ute på tur med barna. Enkelt er det også!
Omelett med grillpølser
En morsom og måte å lage pølser på ute på tur med barna. Enkelt er det også!
Pølsegryte med potet- og blomkålmos
Pølsegryte har blitt en middagsfavoritt blant nordmenn. Med ternet kjøttpølse fra Gilde, deilig tomatsaus og potet- og blomkålmos løfter du den klassiske pølsegryta til nye høyder. Dette er en…
Quesedilla med pølse
Quesedilla er en populær meksikansk Taco-rett. Hva med å prøve en variant med norges mest spiste pølser fra den norske bonden?