15 minutter
Middels
4 personer
Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Grill pølsene på middels varme i en grill eller panne til de er gjennomvarme.
2 Del baguettene
Del baguetten(e) på langs.
3 Dandér pølsa med fransk tilbehør
Start med bønner og pølsa.
Legg på hollandaisesaus eller remulade, speilegg og litt estragon eller timian på toppen.
Kan også spises som sandwich med baguettlokket på toppen.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
Grillpølse 600g
Du trenger | ||
---|---|---|
Gilde Grillpølser | 1 pk (10 stk) | |
Baguette | 10 stk (små) | |
Cherrytomater | 12 stk | |
Hermetiske sorte bønner (black beans) | 1 boks | |
Hollandaise saus | 4 ss | |
Remulade | 4 ss | |
PRIOR egg | 4 stk | |
Timian | ||
Ketchup |
Egg |
Sennep |