Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Skjær løk i skiver. Smelt smør i en stekepanne på lav varme. Ha i løk i skiver, eddik, salt og pepper. Stek på lav varme under omrøring, til løken krymper inn og er gyllen. Ta platen til side i ca 10 min.
2 Grill pølser
Grill pølser og paprika. Skjær den grillede paprikaen i skiver.
3 Tilbered og servér
Tilbered grillpølser i brød eller lompe toppet med karamellisert løk, paprika og aioli. Topp med koriander.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
Grillpølse 600g
Du trenger | ||
---|---|---|
Grillpølser | 600 g | |
Rødløk | 2 stk | |
Smør | 2 ss | |
Eddik | 10,5 ts | |
Aioli | 0,5 stk | |
Pølsebrød | 1 pk | |
Koriander | 1 stk |
Melkeprotein inkl laktose |
Egg |
Gluten |
Se flere oppskrifter
Hvordan steke bacon i panne
Alle har sin måte å steke bacon på. I denne guiden får du vår anbefaling steking av bacon i panne.
Grillpølsespyd i pølsebrød
En morsom og måte å lage pølser på ute på tur med barna. Enkelt er det også!
Omelett med grillpølser
En morsom og måte å lage pølser på ute på tur med barna. Enkelt er det også!
Pølsegryte med potet- og blomkålmos
Pølsegryte har blitt en middagsfavoritt blant nordmenn. Med ternet kjøttpølse fra Gilde, deilig tomatsaus og potet- og blomkålmos løfter du den klassiske pølsegryta til nye høyder. Dette er en…