Fremgangsmåte
1 Begynn med Nanbrød før du legger ut på tur
Bland tørrgjær med halvparten av melet og salt i en bolle. Bland i lunkent vann, yoghurt, olje og honning til en røre. Ha i resten av melet (3,5 dl) og kna til en myk og smidig deig. La deigen heve under dekke til dobbelt størrelse (ca 40-60 minutter).
Hvelv deigen ut på bakbordet og del den i 8 like deler. Kjevle eller trykk hver bolle flat til ca 0,5 cm tykk og ca 15-20 cm i diameter. Legg bakepapir mellom brødene og ta dem med ut på tur.
Stek hvert Nanbrød i ca 3-4 minutter på hver side i en stekepanne eller på rist over bålet.
2 Gremolata som legges i boks før turen
Finhakk persillen og bland den med sitronskallet og sitronsaften. Riv hvitløken og ha i olje. Smak til med salt og pepper. Ha i en boks og ta med på tur.
3 Grill pølser og nanbrød på bålet
Grill pølsene, nanbrød og paprika på bålet, server med gremulata!
Du trenger | ||
---|---|---|
Grillpølser | 1 pk | |
Paprika | 2 stk | |
Nan-Brød | ||
Tørrgjær | 1 pk | |
Vann | 2,5 dl | |
Yoghurt naturell | 2,5 dl | |
Hvetemel | 7 dl | |
Salt | 1 ts | |
Olje | 2 ss | |
Honning | 2 ss | |
Gremulata | ||
Persille | 1 potte | |
Sitron (saft og revet skall) | 1 stk | |
Hvitløksfedd | 1 stk | |
Olivenolje | 2 ss | |
Salt & Pepper |
Melkeprotein inkl laktose |
Gluten |