Go to main content
Grillpølse med nanbrød, grillet paprika og gremulata

Deilig og utradisjonell turmat! prøv denne varianten i pølsepausen.

The current vote is 5 stars out of 5.
(1)
Grillpolse med nanbrod grillet paprika og gremulata no023037 jpg
45 minutter
Lett
4 personer

Fremgangsmåte

1 Begynn med Nanbrød før du legger ut på tur

Bland tørrgjær med halvparten av melet og salt i en bolle. Bland i lunkent vann, yoghurt, olje og honning til en røre. Ha i resten av melet (3,5 dl) og kna til en myk og smidig deig. La deigen heve under dekke til dobbelt størrelse (ca 40-60 minutter).

Hvelv deigen ut på bakbordet og del den i 8 like deler. Kjevle eller trykk hver bolle flat til ca 0,5 cm tykk og ca 15-20 cm i diameter. Legg bakepapir mellom brødene og ta dem med ut på tur.

Stek hvert Nanbrød i ca 3-4 minutter på hver side i en stekepanne eller på rist over bålet.

2 Gremolata som legges i boks før turen

Finhakk persillen og bland den med sitronskallet og sitronsaften. Riv hvitløken og ha i olje. Smak til med salt og pepper. Ha i en boks og ta med på tur.

3 Grill pølser og nanbrød på bålet

Grill pølsene, nanbrød og paprika på bålet, server med gremulata!

Du trenger
Grillpølser 1 pk
Paprika 2 stk
Nan-Brød
Tørrgjær 1 pk
Vann 2,5 dl
Yoghurt naturell 2,5 dl
Hvetemel 7 dl
Salt 1 ts
Olje 2 ss
Honning 2 ss
Gremulata
Persille 1 potte
Sitron (saft og revet skall) 1 stk
Hvitløksfedd 1 stk
Olivenolje 2 ss
Salt & Pepper

Melkeprotein inkl laktose
Gluten

Se flere oppskrifter

Gilde wienerpolser med rodkal med chili lok og fennikelfro
Rating of this product is 5 out of 5.

Wienerpølser med rødkål, chili, løk og fennikelfrø

Denne retten er utrolig enkel. Gilde wienerpølser er perfekt å ta med på tur i skogen!

Gilde kokt skinke sandwich no023038

Sandwich med kokt skinke, raclette-ost, purre og sennep

Denne retten er utrolig enkel og perfekt å ta med på tur i skogen!