10 minutter
Lett
10 personer
Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Grill pølsene på middels varme i en grill eller panne til de er gjennomvarme.
2 Varm pølsebrødene
Forvarm ovnen til 200 grader og varm brødet i 2-3 min.
3 Kok poteter og varm rødkål
del potetene opp i terninger. Kok de i varmt vann til de er møre. Varm også rødkål i vannet, eller stek det i en panne til det er mørt.
4 Dandér pølsa med polsk tilbehør.
Ha i rødkål, potetterninger og pølse. Topp med bladpersille og sennep.
Grillpølse 600g
Du trenger | ||
---|---|---|
Gilde Grillpølser | 10 stk (1pk) | |
Pølsebrød | 10 stk | |
Rødkål | 4 dl | |
Poteter | 2 stk | |
Hakket bladpersille | 2 dl | |
Sennep |
Gluten |
Sennep |