20 minutter
Lett
4 personer
Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Stek baguettene ferdig i ovn før du går ut på tur. Rør sammen rømme og tyttebærsyltetøy. Denne blandingen kan du også gjøre hjemme før turen, dersom det skulle være mer praktisk og ta med ferdig i et glass.
2 Grill pølsene
Grill pølsene på bålet eller på en grill.
3 Servèr
Server de varme pølsene i baguette med sterk sennep, agurkrelish og tyttebærrømme.
4 Topping
Finner du tyttebær eller krekling langs stien kan du drysse de over pølsa, som gir en liten vill og frisk piff på maten.
Hverdagslam lammeskav 300 g
Du trenger | ||
---|---|---|
Grillpølser | 1 pk | |
Baguette | 4 stk (små) | |
Agurkmiks | 1 glass | |
Rømme | 8 skiver | |
Tyttebærsyltetøy | 3 ts | |
Sennep | 1 stk |
Gluten |
Egg |
Melkeprotein inkl laktose |
Sennep |
Se flere oppskrifter
Pølse på termos
Ikke gjør denne vanlige feilen når du skal lage pølse på termos! Dette er trikset du må kunne som sikrer at pølsa ikke sprekker i termosen!