Go to main content
Grillpølser med gaustatopping

Oppskriften krever litt tilberedning i forkant av turen!

The current vote is 5 stars out of 5.
(1)
Polse med gaustadtopping
20 minutter
Lett
4 personer

Fremgangsmåte

1 Slik gjør du

Stek baguettene ferdig i ovn før du går ut på tur. Rør sammen rømme og tyttebærsyltetøy. Denne blandingen kan du også gjøre hjemme før turen, dersom det skulle være mer praktisk og ta med ferdig i et glass.

2 Grill pølsene

Grill pølsene på bålet eller på en grill.

3 Servèr

Server de varme pølsene i baguette med sterk sennep, agurkrelish og tyttebærrømme.

4 Topping

Finner du tyttebær eller krekling langs stien kan du drysse de over pølsa, som gir en liten vill og frisk piff på maten.

Rd4jn3p85p

Hverdagslam lammeskav 300 g

NYT

Du trenger
Grillpølser 1 pk
Baguette 4 stk (små)
Agurkmiks 1 glass
Rømme 8 skiver
Tyttebærsyltetøy 3 ts
Sennep 1 stk

Gluten
Egg
Melkeprotein inkl laktose
Sennep

Se flere oppskrifter

Kjeragsandwich

Kjeragsandwich med inneklemt steinsopp

Sandwichen for deg som elsker bacon!

Romsdalseggesandwich

Romsdalseggesandwich

Rallarvegen raclettesmorbrod
Rating of this product is 5 out of 5.

Rallarvegen raclettesmørbrød

En sandwich som er veldig god på tur

Pølse på termos
Rating of this product is 5 out of 5.

Pølse på termos

Ikke gjør denne vanlige feilen når du skal lage pølse på termos! Dette er trikset du må kunne som sikrer at pølsa ikke sprekker i termosen!

Glittertind its a wrap

Glittertind - It's a wrap!

Denne retten egner seg best å lage før du går ut på tur!