Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Kutt pølse, squash og paprika i store biter. Tre de på grillspyd og grill/stek de i ca. 5 minutter.
2 Server
Varm pølsebrødene, på grill eller i panne. Server pølsebrødene med hjertesalat, potetsalat og legg de varme spydene på topp. Dryss over frisk gressløk.
Du trenger | ||
---|---|---|
Grillpølser | 1 pk | |
Pølsebrød | 10 stk | |
Hjertesalat | 1 stk | |
Grønn paprika | 2 stk | |
Squash | 1 stk | |
potetsalat | 1 boks | |
Hakket gressløk |
Gluten |
Se flere oppskrifter
Pytt i panne med pølsebiter
Pytt i panne med pølserbiter er en real klassiker! Denne varianten er litt sunnere.
Shakshuka med pølsebiter og egg
Shakshuka er en spennende jødisk rett som egner seg både til frokost, lunsj og middag!
Quesedilla med pølse
Quesedilla er en populær meksikansk Taco-rett. Hva med å prøve en variant med norges mest spiste pølser fra den norske bonden?
Pasta med pølse
Pasta med pølse er en barnevennlig og rask middag! Denne lages med en enkel og god tomatsaus.