Go to main content
Haglepølse

For deg som elsker kjøtt er haglepølsa en vinner - to wienere lagt som enten sideligger eller overligger. Topp med rekesalat og gressløk for et ekstra smell i smaksløkene!

The current vote is 5 stars out of 5.
(1)
Sideligger polse
25 minutter
Lett
4 personer

Fremgangsmåte

1 Lag rekesalat (kan sløyfes)

Begynn med å hardkoke egget og la det bli avkjølt. Deretter kan det deles i små biter og blandes med reker, majones, dill og lime. Smak til med sennep, salt og pepper.

2 Kok opp vann

Kok opp vann i en stor kjele. Når vannet koker trekker du kjelen til side og skrur av varmen.

3 Trekk pølsene i det varme vannet

Åpne pølsepakken rett før pølsene skal legges i vann. Pass på at vannet ikke koker når pølsene legges oppi. De skal ligge og trekke i ca. 10 minutter.

4 Legg to pølser i hver lompe og topp med gressløk

For en ekte haglepølse må du ha to pølser i lompa - enten som en sideligger eller overligger. Legg på rekesalat og topp med hakket gressløk. Vel bekomme, fra den norske bonden!

Mljvzy85d5

Wienerpølse 520g

NYT

Du trenger
Wienerpølser
Lomper
Rekesalat
PRIOR egg 1 stk
Reker 50 g
Majones 50 g
dill 1 ts
Lime 0,25 stk
Sennep
Salt & Pepper
Topping
Hakket gressløk

Gluten
Egg
Skalldyr
Sennep

Se flere oppskrifter

Samlebilde Gilde 60 med logo

Alle våre pølseoppskrifter

Polsepizza no025336 jpg
Rating of this product is 5 out of 5.

Pølsepizza

Denne retten lages på 30 minutter med ferdig deig

Gratinerte polser
Rating of this product is 5 out of 5.

Gratinerte grillpølser

Gratinerte grillpølser er en litt anerledes måte å servere pølser på.

Kaaynes birria taco med pølser
Rating of this product is 5 out of 5.

Kaaynes birria taco med pølser

Hvis du ikke har tid til å lage en ordentlig birria taco som må stå å koke i flere timer, er det mulig å lage en rask og digg birria taco med pølsemakerens beste med Chipotle og Arbol i stedet.