Fremgangsmåte
1 Lag rekesalat (kan sløyfes)
Begynn med å hardkoke egget og la det bli avkjølt. Deretter kan det deles i små biter og blandes med reker, majones, dill og lime. Smak til med sennep, salt og pepper.
2 Kok opp vann
Kok opp vann i en stor kjele. Når vannet koker trekker du kjelen til side og skrur av varmen.
3 Trekk pølsene i det varme vannet
Åpne pølsepakken rett før pølsene skal legges i vann. Pass på at vannet ikke koker når pølsene legges oppi. De skal ligge og trekke i ca. 10 minutter.
4 Legg to pølser i hver lompe og topp med gressløk
For en ekte haglepølse må du ha to pølser i lompa - enten som en sideligger eller overligger. Legg på rekesalat og topp med hakket gressløk. Vel bekomme, fra den norske bonden!
Wienerpølse 520g
Du trenger | ||
---|---|---|
Wienerpølser | ||
Lomper | ||
Rekesalat | ||
PRIOR egg | 1 stk | |
Reker | 50 g | |
Majones | 50 g | |
dill | 1 ts | |
Lime | 0,25 stk | |
Sennep | ||
Salt & Pepper | ||
Topping | ||
Hakket gressløk |
Gluten |
Egg |
Skalldyr |
Sennep |
Se flere oppskrifter
Gratinerte grillpølser
Gratinerte grillpølser er en litt anerledes måte å servere pølser på.
Kaaynes birria taco med pølser
Hvis du ikke har tid til å lage en ordentlig birria taco som må stå å koke i flere timer, er det mulig å lage en rask og digg birria taco med pølsemakerens beste med Chipotle og Arbol i stedet.