For deg som elsker kjøtt er haglepølsa en vinner - to wienere lagt som enten sideligger eller overligger. Topp med rekesalat og gressløk for et ekstra smell i smaksløkene!
Fremgangsmåte
1
Lag rekesalat (kan sløyfes)
Begynn med å hardkoke egget og la det bli avkjølt. Deretter kan det deles i små biter og blandes med reker, majones, dill og lime. Smak til med sennep, salt og pepper.
2
Kok opp vann
Kok opp vann i en stor kjele. Når vannet koker trekker du kjelen til side og skrur av varmen.
3
Trekk pølsene i det varme vannet
Åpne pølsepakken rett før pølsene skal legges i vann. Pass på at vannet ikke koker når pølsene legges oppi. De skal ligge og trekke i ca. 10 minutter.
4
Legg to pølser i hver lompe og topp med gressløk
For en ekte haglepølse må du ha to pølser i lompa - enten som en sideligger eller overligger. Legg på rekesalat og topp med hakket gressløk. Vel bekomme, fra den norske bonden!