Fremgangsmåte
1 Skjær potetene i staver
Begynn med å vaske potetene. Velg selv om du vil skrelle dem eller beholde skallet, og skjær potetene i staver. Vend potetene i olje, salt og pepper.
2 Stek i ovn eller i airfryer
Hvis du har airfryer stekes de først på 190 grader i 10 minutter. Ta ut kurven og vend på potetene, før du steker dem videre i ca. 10 minutter.
I ovn stekes de på i på 200 grader i 15-20 minutter. Følg godt med slik at de ikke blir brent men sprø. Hvis du ønsker dem ekstra sprø kan du sette på varmluft de siste minuttene.
3 Dryss over persille og server
For en ekstra pen servering kan du drysse litt persille over pommes fritesene før du serverer dem. Vel bekomme, fra den norske bonden!
Du trenger | ||
---|---|---|
Poteter | 4 stk (store) | |
Olje | 2 ss | |
Salt | 1 ts | |
Pepper | 1 ts |
Oppskrifter på hamburger
Smashburger
Prøv Birgers smashburger med syltet rødløk, cheddarost, tomater, salat og burgerdressing. Denne blir det kamp om!
Saftig umami burger
Supersaftig umami burger med sjampinjong, taleggio, ruccola, syltet rødløk og urtemajones! Denne blir det kamp om!
Hamburger - Birgers oppskrifter og tips
Ingenting slår en skikkelig god hamburger! Her får du alle våre beste oppskrifter på hamburgere, tips og inspirasjon til tilbehør.
Hamburger med blåmuggost
Burger med blåmuggost er digg! Bruk gjerne en sterk ost som for eksempel gorgonzola, fordi smaken avtar en del når osten blir varm.
Hjemmelaget hamburger med BBQ-dressing
Dette er en ekte BBQ-burger! Her viser vi deg hvordan du lager, steker og setter sammen en helt hjemmelaget hamburger. Med bare norsk kjøtt selvfølgelig!