Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Varm olivenolje i en varm stor gryte over medium varme. Tilsett pølsene og stek til de er gylne. Rør av og til i ca 4-5 minutter. Sett pølsene til side på en tallerken, mens oljen beholdes i pannen. Sett pannen med olje tilbake på medium varme, tilsett gulrøtter, løk, selleri og stek i 3 minutter.
2
Tilsett finhakket hvitløk og stek i 1 minutt til. Rør inn kyllingkraft, vann, persille, rosmarin, oregano og smak til med salt og pepper. Kok opp ved medium varme og la det småputre i 10 minutter.
3
Tilsett så kål, og la dette koke i 5-10 minutter til grønnsakene er møre. Rør så inn pølsene igjen, sammen med bønnene (som bør skyldes i vann). Server varmt toppet med parmesan og gjerne sammen med noe godt brød.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
Kjøttpølse Original 1,2kg
Du trenger | ||
---|---|---|
Vann | 2 dl | |
Grønnkål | 150 g | |
Rosmarin | 1 ts (tørket) | |
Stangselleri | 2,5 stenger | |
Salt & Pepper | ||
Persille | 1 neve | |
Oregano | 1 ts | |
Olivenolje | 1 ss | |
Gul løk | 1 stk | |
Hønsebuljong | 1 l | |
Hvitløksfedd | 4 stk | |
Gulrøtter | 3,5 stk | |
Gilde Kjøttpølser | 900 g | |
Hvite bønner | 2 pk | |
Parmesan (revet) |
Selleri |
Melkeprotein inkl laktose |
Se flere oppskrifter
Klassisk pasta med italienske kjøttboller
En ekte italiensk klassiker med våre beste kjøttboller noensinne! Oppskriften er laget av norges kokkelandslag.
Spagetti med italienske kjøttboller og tomatsaus
Vi har laget våre beste kjøttboller noensinne! Grovkverna og krydra til perfeksjon.
Pizza med pepperoni og skinke
Pizza med pepperoni og skinke er en klassiker det er vanskelig å ikke elske. Ikke minst er den enkel!
Pølsegryte med potet- og blomkålmos
Pølsegryte har blitt en middagsfavoritt blant nordmenn. Med ternet kjøttpølse fra Gilde, deilig tomatsaus og potet- og blomkålmos løfter du den klassiske pølsegryta til nye høyder. Dette er en…