Fremgangsmåte
1 Slik steker du hamburgere på grillen
Stek helst en tint burger. Stek på den ene siden til kjøttkraften kommer til syne. Snu og stek til kjøttkraften kommer opp på andre siden. Monter hamburgeren og servér umiddelbart.
TIPS!
Tips!
Gjerne pensle hamburgeren med litt rapsolje før du griller.
Da slipper den enda lettere taket fra grill-rillene. Husk å ha varm nok grill før du begynner å steke burgeren.
2 Tips hvis du lager hjemmelaget burger
Hvis du lager hjemmelaget hamburger, og burgeren blir litt for løs i konsistensen, bør man tilsette litt mer salt i blandingen. Og husk, jo mer du "Jobber" med deigen, jo mer henger den sammen.
Samme prinsippet gjelder her. Grill hamburgeren på en side til du ser kjøtt-saft piple ut på oversiden og du kjenner at burgeren slipper av grill-rillene. snu burgeren og stek ca. like lenge på ny side.
Kjøp Gildes hamburgere på nett
Kjøp produkter fra Gilde på nett
Prøv en av disse oppskriftene med hamburger
Hamburger - Birgers oppskrifter og tips
Ingenting slår en skikkelig god hamburger! Her får du alle våre beste oppskrifter på hamburgere, tips og inspirasjon til tilbehør.
Hjemmelaget hamburger med BBQ-dressing
Dette er en ekte BBQ-burger! Her viser vi deg hvordan du lager, steker og setter sammen en helt hjemmelaget hamburger. Med bare norsk kjøtt selvfølgelig!
Hamburger med blåmuggost
Burger med blåmuggost er digg! Bruk gjerne en sterk ost som for eksempel gorgonzola, fordi smaken avtar en del når osten blir varm.