Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Skrell klementiner og del dem opp i tynne skiver. Grovhakk hasselnøtter og tørrstek dem i en panne. Skjær fennikel tynt med en mandolin eller ostehøvel. Fordel alt på ett stort fat sammen med roastbifff.
2 Topp
Rens granateple. Ha over granateplekjerner og frisk ruccula.
3 Bland sammen
Bland sammen rømme med raspet hvitløk, appelsinsaft og appelsinskall. Smak til med salt, pepper og litt frisk timian. Og der har du dressingen klar.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
Roastbiff 100g
Du trenger | ||
---|---|---|
Gilde roastbiff | 2 pk | |
Ruccola | 1 neve | |
Klementiner | 2 stk | |
Hasselnøtter | 1 dl | |
Fennikel | 1 stk | |
Granateple | 1 stk | |
Dressing | ||
Rømme | 1 dl | |
Hvitløksfedd | 1 stk | |
Appelsin (saften) | 3 dl | |
Appelsin zest | 1 ss | |
Salt & Pepper |
Nøtter |
Melkeprotein inkl laktose |
Flere juleoppskrifter
Langtidsstekt ribbe
Slik lykkes du med langtidsstekt ribbe! Med denne oppskriften garanterer vi sprø svor til julemiddagen, og at ribba blir saftig og mør. Total steketid på ribba er ca. 8 timer.
Ertestuing / Ertepuré
Hjemmelaget ertestuing passer perfekt både til lutefisk og annen mat. Denne oppskriften er både rask, enkel og smaker veldig godt!
Hjemmelaget rødkål
Hjemmelaget rødkål er enkelt og vil imponere gjestene dine! Passer perfekt til ribbe, kalkun og annen julemat.