Go to main content
Julecarpaccio med roastbiff

Carpaccio med roastbiff høres vanskelig ut, men er veldig lett å lage.

The current vote is 0 stars out of 5.
(0)
Carpaccio med roastbiff
20 minutter
Lett
4 personer

Fremgangsmåte

1 Slik gjør du

Skrell klementiner og del dem opp i tynne skiver. Grovhakk hasselnøtter og tørrstek dem i en panne. Skjær fennikel tynt med en mandolin eller ostehøvel. Fordel alt på ett stort fat sammen med roastbifff.

2 Topp

Rens granateple. Ha over granateplekjerner og frisk ruccula.

3 Bland sammen

Bland sammen rømme med raspet hvitløk, appelsinsaft og appelsinskall. Smak til med salt, pepper og litt frisk timian. Og der har du dressingen klar.

Vel bekomme, fra den norske bonden!

285x5zcf76

Roastbiff 100g

Nøkkelhull NYT

Du trenger
Gilde roastbiff 2 pk
Ruccola 1 neve
Klementiner 2 stk
Hasselnøtter 1 dl
Fennikel 1 stk
Granateple 1 stk
Dressing
Rømme 1 dl
Hvitløksfedd 1 stk
Appelsin (saften) 3 dl
Appelsin zest 1 ss
Salt & Pepper

Nøtter
Melkeprotein inkl laktose

Flere juleoppskrifter

Birger tilbereder viser hvordan man far spro svor no030893

Birger Frimo garanterer deg sprø svor til julemiddagen!

Langtidsstekt ribbe på et fat med tilbehør
Rating of this product is 4.68 out of 5.

Langtidsstekt ribbe

Slik lykkes du med langtidsstekt ribbe! Med denne oppskriften garanterer vi sprø svor til julemiddagen, og at ribba blir saftig og mør. Total steketid på ribba er ca. 8 timer.

Ertestuing / ertepuré tilberedt med poteter, lutefisk og Gilde bacon

Ertestuing / Ertepuré

Hjemmelaget ertestuing passer perfekt både til lutefisk og annen mat. Denne oppskriften er både rask, enkel og smaker veldig godt!

Hjemmelaget rødkål

Hjemmelaget rødkål

Hjemmelaget rødkål er enkelt og vil imponere gjestene dine! Passer perfekt til ribbe, kalkun og annen julemat.

Ribbe no028061
Rating of this product is 4.73 out of 5.

Hel ribbe med deilig tilbehør

Vi garanterer ribbe med sprø svor og saftig kjøtt!