Go to main content
Julepanne med sosisser, lettsaltet rosenkål og mandler

Julepanne med sosisser, lettsaltet rosenkål og mandler, toppet med tyttebær og bladpersille. Perfekt som restemat!

The current vote is 5 stars out of 5.
(1)
Julepanne med sossiser
20 minutter
Lett
4 personer

Fremgangsmåte

1 Slik gjør du

Skjær av endene på rosenkålen og del de i to. Grovhakk mandler og tørrist de i stekepanne til gyldne. Sett til siden.

2 Stek rosenkål og sosisser

Smelt smør i stekpanne og ha i rosenkål og sossiser. Salte og pepre. Stek det er klart, og ha over tyttebærsyltetøy og finhakket bladpersille.

3 Servér

Servér med godt brød. Kjapp og god førjuls- eller romjulsmiddag!

Vel bekomme, fra den norske bonden!

TIPS!

Tips! Bruk gjerne medisterkaker eller andre julepølser også.

Du trenger
Gilde sosisser 400 g
Smør 50 g
Rosenkål 1 pose
Mandler 100 g
Tyttebærsyltetøy 3 ss
Bladpersille 1 neve
Brød

Melkeprotein inkl laktose
Nøtter
Gluten

Fler juleoppskrifter

Leverpostei med bacon og paprika
Rating of this product is 5 out of 5.

Leverpostei med bacon og paprika

Du kan også bruke Gilde baconpostei i denne oppskriften.

Ovnsgrillet pinnekjott crispy lamb med spro gronnsaker i pannekaker no025681

Ovnsgrillet pinnekjøtt med sprø grønnsaker

I denne retten bruker du rester av pinnekjøtt. Lompene finner du i frysedisken i butikken. Alternativt kan du bruke små tortillas.

Pinnekjott rester med tabbouleh granateple og yoghurt dressing no025679

Pinnekjøttrester med tabbouleh og yoghurt-dressing

I denne retten bruker du pinnekjøttrester. Hvis du vil prøve denne retten uten at du har rester, beregner du ca. 400 - 600g pinnekjøtt.

Grillet pinnekjott med rodkalsalat med pistasjnotter og klementin no025677
Rating of this product is 5 out of 5.

Grillet pinnekjøtt med rødkålsalat, nøtter og klementin

Selv om denne retten tar 3 timer å lage er det bare ca. 45 minutter med forberedelser. Beregn alltid 500g pinnekjøtt per person.

Pinnekjott med Pommes Anna pa kalrot og sotpotet no025685
Rating of this product is 5 out of 5.

Pinnekjøtt med «Pommes Anna» på kålrot og søtpotet

Selv om denne retten tar 3 timer å lage er det bare ca. 60 minutter med forberedelser. Beregn alltid 500g pinnekjøtt per person.