Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Stek julepølsen lett i pannen og etterstek i ovnen i 10 min på 180 °C. Finhakk bacon til det er sprøtt i pannen.
2 Kok rosenkål og hakk mandler
Kok rosenkålen i rikelig med vann i 5-7 min. Grovhakk og rist mandlene i en tørr panne. Skrell deretter eplene og klementinene og skjær i biter.
3 Bland sammen
Bland alt sammen og server varmt til julepølsene.
TIPS!
Tips! Serveres gjerne med fersk timian.
Du kan også bruke vanlig kjøttpølse utenom julesesongen.
Flere juleoppskrifter


Langtidsstekt ribbe
Slik lykkes du med langtidsstekt ribbe! Med denne oppskriften garanterer vi sprø svor til julemiddagen, og at ribba blir saftig og mør. Total steketid på ribba er ca. 8 timer.

Ertestuing / Ertepuré
Hjemmelaget ertestuing passer perfekt både til lutefisk og annen mat. Denne oppskriften er både rask, enkel og smaker veldig godt!

Hjemmelaget rødkål
Hjemmelaget rødkål er enkelt og vil imponere gjestene dine! Passer perfekt til ribbe, kalkun og annen julemat.
