Go to main content
Julepølsebruschetta med blåmuggost

Bruschetta med julepølse, pære, blåmuggost, fikenmarmelade og rosmarin

The current vote is 5 stars out of 5.
(1)
Julepoelse bruschetta
20 minutter
Lett
4 personer

Fremgangsmåte

1 Slik gjør du

Del opp pølsen i skiver. Stek de i litt smør på middels varme, til de har fått litt farge.

2

Del opp osten i skiver og fordel den på brødskivene. Ha over pølse og pære i båter. Topp med fikenmarmelade, litt frisk timian og pepper.

7y3nxpyluu

Julepølse Kokt 400g Enh

NYT

Du trenger
Julepølse 1 pk
Smør 10 g
Pære 1 stk
Selbu blå (evt. annen blåmuggost) 150 g
Fikenmarmelade 1 glass
Rosmarin 1 stk
Landbrød 4 skiver

Melkeprotein inkl laktose
Gluten

Se flere juleoppskrifter

Chicharrónes med avocado og baconmarmelade
Rating of this product is 5 out of 5.

Chicharrónes med guacamole og baconmarmelade

Chicharrones er en populær snackrett i forskjellige latinamerikanske land, samt i Spania og Filippinene. Resultatet er en sprø, puffy og gyldenbrun ribbe-snack som kan spises alene eller nytes med…

Birger tilbereder viser hvordan man far spro svor no030893

Birger Frimo garanterer deg sprø svor til julemiddagen!

Langtidsstekt ribbe på et fat med tilbehør
Rating of this product is 4.74 out of 5.

Langtidsstekt ribbe

Slik lykkes du med langtidsstekt ribbe! Med denne oppskriften garanterer vi sprø svor til julemiddagen, og at ribba blir saftig og mør. Total steketid på ribba er ca. 8 timer.

Ertestuing / ertepuré tilberedt med poteter, lutefisk og Gilde bacon

Ertestuing / Ertepuré

Hjemmelaget ertestuing passer perfekt både til lutefisk og annen mat. Denne oppskriften er både rask, enkel og smaker veldig godt!

Hjemmelaget rødkål

Hjemmelaget rødkål

Hjemmelaget rødkål er enkelt og vil imponere gjestene dine! Passer perfekt til ribbe, kalkun og annen julemat.