Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Smør brødskivene med godt smør og pannestek skivene til de er gyldne og sprø. Legg de så på en tallerken.
2 Stek tilbehør i pannen
Ha tranebær, svisker og eplebåter i stekepannen og hell over litt honning og hakket timian. La det bli varmt og vend det godt sammen.
3 Smør på toasten
Legg på godt med leverpostei og brødskivene – og topp med deilig syrlig og søt topping.
God julelunsj, fra den norske bonden!
Ovnsbakt Julepostei Original 350g
Du trenger | ||
---|---|---|
Gilde julepostei | 1 pk (350g) | |
Landbrød | 1 stk | |
Tranebær | 100 g | |
Svisker | 8 stk | |
Røde epler | 1 stk | |
Honning | 2 ss | |
Timian | 1 neve |
Gluten |
Se flere oppskrifter
Julefjøl med roastbiff
Enkelt og godt i den travle førjulstid – men også lukseriøst på et julebord. Rødbeter i grove biter, kapers, rømme, gressløk, pepper, ristet rugbrød, salattopper, grove skiver smør, remulade.
Medisterkaker med lun julesalat
Lun salat med småpoteter, og rosenkålblader, epler, mandler, appelsin og basilikumrømme.
Spyd med julesylte
Små spyd med edamer og skivet sylte. Tranbærsyltetøy, sennep- og philadelphiakrem. Pære, fiken, pepperkaker og julekake. En skikkelig fjøl med juletapas.
Julepølse med potetmos og grønnsaker
En litt annerledes måte å spise julepølser, med selleri- og potetmos, sylteagurk, grov sennep, pannestekt gulrot med mandler og persille.
Julesylte med eple, kapers og bacon
En litt annerledes måte å spise julesylte på. Salat, eple, bacon og kapers, serveres på ristet landbrød.