Go to main content
Julepostei med deilig tilbehør

Et skikkelig julesmørbrød med norsk julepostei. Lett å lage og veldig godt!

The current vote is 3 stars out of 5.
(1)
Julepostei med tilbehør
15 minutter
Lett
4 personer

Fremgangsmåte

1 Slik gjør du

Smør brødskivene med godt smør og pannestek skivene til de er gyldne og sprø. Legg de så på en tallerken.

2 Stek tilbehør i pannen

Ha tranebær, svisker og eplebåter i stekepannen og hell over litt honning og hakket timian. La det bli varmt og vend det godt sammen.

3 Smør på toasten

Legg på godt med leverpostei og brødskivene – og topp med deilig syrlig og søt topping.

God julelunsj, fra den norske bonden!

Flyt8vcf6u

Ovnsbakt Julepostei Original 350g

NYT

Du trenger
Gilde julepostei 1 pk (350g)
Landbrød 1 stk
Tranebær 100 g
Svisker 8 stk
Røde epler 1 stk
Honning 2 ss
Timian 1 neve

Gluten

Se flere oppskrifter

Julefjøl med roastbiff
Rating of this product is 5 out of 5.

Julefjøl med roastbiff

Enkelt og godt i den travle førjulstid – men også lukseriøst på et julebord. Rødbeter i grove biter, kapers, rømme, gressløk, pepper, ristet rugbrød, salattopper, grove skiver smør, remulade.

Medisterkaker
Rating of this product is 3.5 out of 5.

Medisterkaker med lun julesalat

Lun salat med småpoteter, og rosenkålblader, epler, mandler, appelsin og basilikumrømme.

Spyd med julesylte
Rating of this product is 5 out of 5.

Spyd med julesylte

Små spyd med edamer og skivet sylte. Tranbærsyltetøy, sennep- og philadelphiakrem. Pære, fiken, pepperkaker og julekake. En skikkelig fjøl med juletapas.

Julepølse med potetmos og grønnsaker
Rating of this product is 4 out of 5.

Julepølse med potetmos og grønnsaker

En litt annerledes måte å spise julepølser, med selleri- og potetmos, sylteagurk, grov sennep, pannestekt gulrot med mandler og persille.

Julesylte med eple, kapers og bacon

Julesylte med eple, kapers og bacon

En litt annerledes måte å spise julesylte på. Salat, eple, bacon og kapers, serveres på ristet landbrød.