Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Sett ovnen på 200 grader. Legg bacon på et bakepapir og stek det gyllent i ovnen, ca. 10-15 min. Rist brødet sammen med baconet siste 5 min.
2 Del opp eple
Del eplet opp i tynne båter.
3 Server
Server sylta på ristet brød smurt med sennep, sammen med eple, nystekt bacon, litt kapers og salat!
Vel bekomme, fra den norske bonden!
Julesylte 170g
Du trenger | ||
---|---|---|
Gilde julesylte | 340 g | |
Landbrød | 8 skiver | |
Gilde Stjernebacon | 140 g | |
Dijonsennep | 2 ss | |
Kapers | 2 ss | |
Eple | 1 stk | |
Salat | etter ønske |
Gluten |
Sennep |
Se flere oppskrifter
Juleplanke med roastbiff, skinkestek og medisterkaker
Dette er perfekt til en førjulslunsj eller i romjulsdagene.
Lutefisk med klassisk tilbehør
Lutefisk med hvitsaus, sennep kokte poteter og ertekrem toppet med persille.
Ribberull på landbrød med fikenmarmelade
Landbrød med norsk ribberull, fikenmarmelade, blå druer og fiken. Supergodt i jula!
Bøkerøkt skinke med fennikelsalat
Bøkerøkt norsk skinke med fennikelsalat med dill og klementin, godt brød og safranaioli.