Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Del potetene i biter gni inn med olje og krydre med salt og pepper. Legg på et stekebrett med bakepapir og stek på 200 grader varmluft i 30 minutter.
2 Stek pølser og kok opp tomatblanding
Snitt pølsene og stek de i en stekepanne på medium varme i tre minutter på hver side. Deretter ha oppi tomater på boks, hvitløk, oksebuljong med vann og la småkoke.
3 Bak brie i ovnen
Pakk brien inn i aluminiumsfolie bortsett fra toppen og bak osten i ovnen 200 grader i ca. 13 minutter.
4 Del pølsene og gjør klar brien
Del pølsene i diagonale biter. Skjær av toppen på brien og legg den på tallerken med pølseskivene.
5 Hell tomatblandingen i en mikser
Blend tomatsausen i en mikser med litt honning og hell det over potetene på en tallerken.
6 Dypp i pølser og poteter i brie
Bruk en gaffel for å dyppe pølsebitene og potatas bravas i brien.
Bon apetitt, fra Kaayne og den norske bonden!
Tomat- og Urtepølse 225g Enh
Du trenger | ||
---|---|---|
Gilde pølsemakerens beste tomat og urter | 2 pk (6 stk) | |
Hermetiserte tomater | 400 g | |
Gul løk | 0,5 stk | |
Oksebuljong | 1 terning | |
Vann | 2,5 dl | |
Brie | 250 g | |
Poteter | 400 g | |
Honning | 1 ss |
Melkeprotein inkl laktose |
Se også
Kaaynes birria taco med pølser
Hvis du ikke har tid til å lage en ordentlig birria taco som må stå å koke i flere timer, er det mulig å lage en rask og digg birria taco med pølsemakerens beste med Chipotle og Arbol i stedet.
Røkt bratwurst med sommersalat og pepperrotkrem
Dette middagstipset er en 6´er på terningen! I hvertfall det VG ga oss på sin test av Gilde Bratwurst. Prøv nyheten du også!
Italiensk Siliana og ostepølse med hjertesalat og brokkolini
En enkel, rask og sunnere pølsemiddag!
Bratwurst med knuste poteter og fetadipp
Dette middagstipset er en 6´er på terningen! I hvertfall det VG ga oss på sin test av Gilde Bratwurst. Prøv nyheten du også!