Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Sett oven på 200 grader. Del opp squash og aubergine i skiver. Del rødløken i båter eller grove ringer. Skjær potetene i tynne skiver. Grovhakk hvitløken. Ha alt i en stor ildfastform eller lang panne. Ha over salt, pepper og godt med olivenolje. Bland sammen og stek i ovnen til det har blitt mykt og gyllendt. Ca. 40 min.
2 Ha over feta, tomater og karbonader
De siste 5-10 minuttene har du over fetaost, hele cherrytomater, Gilde karbonader og frisk rosmarin.
3 Server
Server med pitabrød, med cherrytomater på stilk til servering.
Du trenger | ||
---|---|---|
Karbonader | 1 pk | |
Squash | 1 stk | |
Aubergine | 1 stk | |
Rødløk | 1 stk | |
Poteter | 4 stk | |
Hvitløksfedd | 4 stk | |
Salt & Pepper | 4 klyper | |
Olivenolje | 4 ss | |
Sorte oliven | 1 dl | |
Fetaost | 1 pk | |
Rosmarin | 1 neve | |
Cherrytomater | 1 pk |
Melkeprotein inkl laktose |
Se flere oppskrifter
Middag med kjøttdeig
Trenger du inspirasjon til middager med kjøttdeig? Her finner du mange gode oppskrifter, enten det er til hverdags eller til lørdagskosen.
Helgrillet indrefilet av storfe
Helgrillet indrefilet er sommer på sitt beste! Å grille en hel indrefilet er heller ikke så vanskelig som du kanskje tror. Beregn 150-200 gram kjøtt per person.
Grillpølse med tyrkisk tilbehør
Prøv denne enkle pølseretten med tyrkisk tilbehør. Rask og god mat, når du heller vi følge med på kampen.
Grillpølse med fransk tilbehør
Prøv denne enkle pølseretten med ungarsk tilbehør til kampen. Rask og god mat, når du heller vi følge med på kampen.