Go to main content
Karbonader "Greek style" med fetaost, oliven og grønnsaker

Norske karbonader i gresk drakt. En variant det er lett å like!

The current vote is 5 stars out of 5.
(1)
Karbonader Greek Style no022434
60 minutter
Lett
4 personer

Fremgangsmåte

1 Slik gjør du

Sett oven på 200 grader. Del opp squash og aubergine i skiver. Del rødløken i båter eller grove ringer. Skjær potetene i tynne skiver. Grovhakk hvitløken. Ha alt i en stor ildfastform eller lang panne. Ha over salt, pepper og godt med olivenolje. Bland sammen og stek i ovnen til det har blitt mykt og gyllendt. Ca. 40 min.

2 Ha over feta, tomater og karbonader

De siste 5-10 minuttene har du over fetaost, hele cherrytomater, Gilde karbonader og frisk rosmarin.

3 Server

Server med pitabrød, med cherrytomater på stilk til servering.

Du trenger
Karbonader 1 pk
Squash 1 stk
Aubergine 1 stk
Rødløk 1 stk
Poteter 4 stk
Hvitløksfedd 4 stk
Salt & Pepper 4 klyper
Olivenolje 4 ss
Sorte oliven 1 dl
Fetaost 1 pk
Rosmarin 1 neve
Cherrytomater 1 pk

Melkeprotein inkl laktose

Se flere oppskrifter

Middagstips-Pasta-bolognese

Middag med kjøttdeig

Trenger du inspirasjon til middager med kjøttdeig? Her finner du mange gode oppskrifter, enten det er til hverdags eller til lørdagskosen.

Helgrillet indrefilet

Helgrillet indrefilet av storfe

Helgrillet indrefilet er sommer på sitt beste! Å grille en hel indrefilet er heller ikke så vanskelig som du kanskje tror. Beregn 150-200 gram kjøtt per person.

Gilde grillpølse med spansk tilbehør

Grillpølse med spansk tilbehør

Prøv denne enkle pølseretten med spansk tilbehør til kampen.

Gilde grillpolse med tyrkisk tilbehor

Grillpølse med tyrkisk tilbehør

Prøv denne enkle pølseretten med tyrkisk tilbehør. Rask og god mat, når du heller vi følge med på kampen.

Gilde grillpølse med fransk tilbehør

Grillpølse med fransk tilbehør

Prøv denne enkle pølseretten med ungarsk tilbehør til kampen. Rask og god mat, når du heller vi følge med på kampen.