Go to main content
karbonader med egg på pannestekt landbrød

Karbonader og speilegg er enkelt, rakt og supergodt. kos deg med et skikkelig karbonadesmørbrød fra den norske bonden!

The current vote is 5 stars out of 5.
(5)
Karbonader pa pannestekt landbrod no022955 jpg
40 minutter
Middels
4 personer

Fremgangsmåte

1 Rist brød og stek egg

Rist brødet i en panne med litt smør. Stek deretter rødløk og speilegg i samme panne.

2 Stek karbonader og dander brødet

Stek Gilde karbonader i litt smør i en annen stekepanne på middels temperatur til de er gjennomvarme. Ha salat på brødskivene og topp med stekt løk, karbonader, revet cheddar, egg og salsa.

Vel bekomme, fra den norske bonden!

Du trenger
Karbonader 1 pk
Landbrød 4 skiver
Rødløk 1 stk
PRIOR egg 4 stk
Cheddar 1 dl (revet)
Salsa (ferdig) 1 stk
Salat
Smør eller olje til steking

Gluten
Egg
Melkeprotein inkl laktose
Soya

Se flere oppskrifter

Karbonadesmorbrod no029745
Rating of this product is 5 out of 5.

Gilde Karbonadesandwich

Denne sandwichen blir det kamp om! Prøv Gilde-kokken Birger sin oppskrift!

Kjottpolse med pasta
Rating of this product is 5 out of 5.

Kjøttpølser med pasta

Kjøttpølser med pasta er en perfekt hverdagsmiddag som smaker godt, og er enkel og rask å lage!

Kjottkaker i brun saus
Rating of this product is 4.4 out of 5.

Kjøttkaker i brun saus med potet

Kjøttkaker i brun saus er en klassiker som nesten alle nordmenn har et varmt forhold til. Prøv denne tradisjonelle oppskriften fra den norske bonden!

Karbonadesmørbrød
Rating of this product is 4.67 out of 5.

Karbonadesmørbrød

Karbonadesmørbrød er en klassiker, enten det er snitter til selskaper eller bare en ekstra god lunsj. Prøv vår variant!

Karbonader-i-pitabrod

Karbonader i pitabrød

Karbonader i pitabrød er kanskje ikke det første man tenker på til middag, men vi lover at det er veldig godt og enkelt å lage!