Fremgangsmåte
1 Rist brød og stek egg
Rist brødet i en panne med litt smør. Stek deretter rødløk og speilegg i samme panne.
2 Stek karbonader og dander brødet
Stek Gilde karbonader i litt smør i en annen stekepanne på middels temperatur til de er gjennomvarme. Ha salat på brødskivene og topp med stekt løk, karbonader, revet cheddar, egg og salsa.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
Du trenger | ||
---|---|---|
Karbonader | 1 pk | |
Landbrød | 4 skiver | |
Rødløk | 1 stk | |
PRIOR egg | 4 stk | |
Cheddar | 1 dl (revet) | |
Salsa (ferdig) | 1 stk | |
Salat | ||
Smør eller olje til steking |
Gluten |
Egg |
Melkeprotein inkl laktose |
Soya |
Se flere oppskrifter
Gilde Karbonadesandwich
Denne sandwichen blir det kamp om! Prøv Gilde-kokken Birger sin oppskrift!
Kjøttpølser med pasta
Kjøttpølser med pasta er en perfekt hverdagsmiddag som smaker godt, og er enkel og rask å lage!
Kjøttkaker i brun saus med potet
Kjøttkaker i brun saus er en klassiker som nesten alle nordmenn har et varmt forhold til. Prøv denne tradisjonelle oppskriften fra den norske bonden!
Karbonadesmørbrød
Karbonadesmørbrød er en klassiker, enten det er snitter til selskaper eller bare en ekstra god lunsj. Prøv vår variant!
Karbonader i pitabrød
Karbonader i pitabrød er kanskje ikke det første man tenker på til middag, men vi lover at det er veldig godt og enkelt å lage!