Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Rens soppen og skjær den i terninger/skiver. Stek bacon i varm panne med rikelig smør/olje til det er sprøtt. Legg bacon til side og stek soppen i baconfettet til den er en gyllen.
2 Tilsett persille og sopp
Tilsett persillen mot slutten, smak til med salt og pepper. Smør noen brødskiver og ha bacon og soppblandingen i klem med brød over og under.
Steinsopp, eller skogsoppblanding (steinsopp, piggsopp og kantarell) Har du ikke disse soppene for hånden kan du bruke aromasopp fra butikken.
3
Vi har pyntet med gjøksyre/gauksyre som vokser mange steder i skogen. Gjøksyre smaker deilig syrlig men kjeragsandwichen smaker like godt uten også hvis du ikke har de for hånden.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
Stjernebacon Original 140g
Du trenger | ||
---|---|---|
Gilde Stjernebacon | 2 pk | |
Landbrød | 4 skiver | |
Sopp | 500 g | |
Hvitløksfedd | 1 ts | |
Persille (finhakket) | 5 ss | |
Salt & Pepper | ||
Smør eller olje til steking |
Gluten |
Soya |
Melkeprotein inkl laktose |
Se flere oppskrifter
Pølse på termos
Ikke gjør denne vanlige feilen når du skal lage pølse på termos! Dette er trikset du må kunne som sikrer at pølsa ikke sprekker i termosen!