Go to main content
Kjeragsandwich med inneklemt steinsopp

Sandwichen for deg som elsker bacon!

The current vote is 0 stars out of 5.
(0)
Kjeragsandwich
30 minutter
Lett
4 personer

Fremgangsmåte

1 Slik gjør du

Rens soppen og skjær den i terninger/skiver. Stek bacon i varm panne med rikelig smør/olje til det er sprøtt. Legg bacon til side og stek soppen i baconfettet til den er en gyllen.

2 Tilsett persille og sopp

Tilsett persillen mot slutten, smak til med salt og pepper. Smør noen brødskiver og ha bacon og soppblandingen i klem med brød over og under.

Steinsopp, eller skogsoppblanding (steinsopp, piggsopp og kantarell) Har du ikke disse soppene for hånden kan du bruke aromasopp fra butikken.

3

Vi har pyntet med gjøksyre/gauksyre som vokser mange steder i skogen. Gjøksyre smaker deilig syrlig men kjeragsandwichen smaker like godt uten også hvis du ikke har de for hånden.

Vel bekomme, fra den norske bonden!

Mrnsv5cnuy

Stjernebacon Original 140g

NYT

Du trenger
Gilde Stjernebacon 2 pk
Landbrød 4 skiver
Sopp 500 g
Hvitløksfedd 1 ts
Persille (finhakket) 5 ss
Salt & Pepper
Smør eller olje til steking

Gluten
Soya
Melkeprotein inkl laktose

Se flere oppskrifter

Romsdalseggesandwich

Romsdalseggesandwich

Rallarvegen raclettesmorbrod
Rating of this product is 5 out of 5.

Rallarvegen raclettesmørbrød

En sandwich som er veldig god på tur

Pølse på termos
Rating of this product is 5 out of 5.

Pølse på termos

Ikke gjør denne vanlige feilen når du skal lage pølse på termos! Dette er trikset du må kunne som sikrer at pølsa ikke sprekker i termosen!

Polse med gaustadtopping
Rating of this product is 5 out of 5.

Grillpølser med gaustatopping

Oppskriften krever litt tilberedning i forkant av turen!

Glittertind its a wrap

Glittertind - It's a wrap!

Denne retten egner seg best å lage før du går ut på tur!