Fremgangsmåte
1 Begynn med å lage burgeren
Start med å blande deigen med persille, rødløk, brødsmuler, egg, hvitløk, spisskummin, worcestersaus, salt og pepper. Del i fire like store deler og form til runde flate burgere. Stek på middels varme med olivenolje til de er gjennomstekt.
2 Poteter
Vask potetene og del i tynne strips, bland sammen med olivenolje, salt og pepper. Stek på 200 grader i 15-20 minutter. Følg godt med slik at de ikke blir brent men sprø. Strø over frisk persille ved servering.
3 Dressing
Bland sammen og bruk som dip til strips og som dressing på burgeren.
Du trenger | ||
---|---|---|
Gilde kjøttdeig | 1 pk | |
Persille | 2 ss (hakket) | |
Rødløk | 0,5 stk | |
Brød | 2 ss | |
PRIOR egg | 1 stk | |
Hvitløksfedd | 1 stk | |
Spisskummen | 0,5 ts | |
Worchestersaus | 1 ss | |
Olivenolje | 1 ss | |
Salt & Pepper |
Gluten |
Egg |
Fisk |
Se flere oppskrifter
Taco
Taco er en klassiker på fredagskvelden, og er en enkel middagsrett å lage. Denne varianten er tradisjonell taco med kjøttdeig, tomatsalsa og hvitløksrømme. Velg mellom vanlig kjøttdeig og Gildes…
Lavkarbo taco
Taco er en klassisk fredagsmiddag, og er enkel å gjøre om til lavkarbo ved å bytte ut lefsene med hjertesalat. Lag din egen Pico de Gallo for ekstra god smak.
Italiensk pasta med kjøttboller, fetaost og spinat
Prøv Gilde Slakterens Beste kjøttboller med italienske smaker! Denne pastaretten er både enkel og god.
Pasta Bolognese
Bruk Gilde kjøttdeig med 50% kjøtt og 50% grønt, eller så kan du også bruke vanlig kjøttdeig fra Gilde.
Lasagne
Lasagne er en knallgod rett som er populær blant både voksne og barn. Dette er en klassisk lasagne med kjøttdeig og bechamelsaus.